Apartament de Inchiriat in Sinaia


Imobil: Apartament de Inchiriat Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
GALERIE FOTO


Vizualizari: 5099
Intrebari: 2
Localitate: Sinaia, Centrala
Judet: Prahova
Cod: X0DNX01B19
Pret: 350 €
   

Detalii constructive:

Camere: 2 Etaj: 4
Suprafata: n/a Confort: 1
Descriere: Apartamentul se vinde in Sinaia si se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E construit in 1980, avand suprafata construita de 65 mp si fiind compus din: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, antreu, oficiu, camara, debara si un balcon.
De asemenea apartamentul beneficiaza de o boxa pentru depozitare aflata la subsolul blocului in suprafata de 8 mp.
Acesta se afla intr-o zona foarte linistita, totodata foarte aproape de centrul orasului. Apartamentul beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa catre muntii Bucegi.
Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:

NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!
La semnarea contractului se percep 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaInchirieri Apartamente Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Apartament de Inchiriat in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX01793 - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 465 €
  Apartament de Inchiriat in Sinaia, 465 €
  Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului Sinaia! Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele. Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna. Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta. Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER! SE PERCEP:1 CHIRIE IN AVANS + 1 CHIRIE GARANTIE.      
 • X0DNX0195C - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
  Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
  Apartamentul care se inchiriaza este situat la etajul al IV lea  intr-un imobil nou constuit. Imobilul beneficiaza de lift, paza permanenta si monitorizare exterioara. Compartimentare/apartament: camera de zi cu bucatarie open space, dormitor, hol si balcon in suprafata totala de aproximativ 49mp; apartamentele se inchiriaza complet mobilate si utilate; Se inchiriaza pe perioada lunga, minim sase luni. Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati!
 • X0DNX01B19 - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
  Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
  Apartamentul se vinde in Sinaia si se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E construit in 1980, avand suprafata construita de 65 mp si fiind compus din: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, antreu, oficiu, camara, debara si un balcon. De asemenea apartamentul beneficiaza de o boxa pentru depozitare aflata la subsolul blocului in suprafata de 8 mp. Acesta se afla intr-o zona foarte linistita, totodata foarte aproape de centrul orasului. Apartamentul beneficiaza de o priveliste foarte frumoasa catre muntii Bucegi. Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER! La semnarea contractului se percep 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.
 • X0DNX0FE2 - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
  Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
  Apartament de inchiriat cu 2 (doua) camere, decomandat, situat in Sinaia, zona Furnica, la parterul unui imobil D+P+2E+M, finalizat in anul 2010. Apartamentul, cu suprafata utila de 63,04 mp. si suprafata construita de 72,49 mp., este structurat astfel: camera de zi (18,82 mp.); dormitor (16,46 mp.); bucatarie (6,75 mp.); baie (6,97 mp.); 1 hol de tranzit si acces (8,79 mp.); balcon (5,25 mp.). Locuinta este amenajata si beneficiaza de urmatoarele finisaje de lux: gresie in hol si balcon, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet in camere, usa metalica la intrare, interfon, tamplarie pvc cu geam termopan. Apartamentul dispune de toate utilitatile, contorizate individual. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii pe gaz. Utilitati: retea de alimentare cu apa; retea de alimentare curent electric; retea gaz; retea de canalizare; conexiune internet; conexiune telefonie; conexiune catv. Imobilul dispune de lift, interfon, boxa, loc de parcare in curte imprejmuita, administrare permanenta a partilor comune. Accesul auto si pietonal este facil catre centrul localitatii si catre toate punctele de interes turistic (Castelul Peles, Manastirea Sinaia, Telegondola, Telecabina, hoteluri si restaurante) Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, pe o perioada de minim 6 luni. Chirie usor negociabila. Disponibilitate imediata.
 • X0DNX0EF5 - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
  Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
  Apartament doua (2) camere, de inchiriat, situat la etajul unu (1), intr-un imobil construit in anul 2003, cu regimul de inaltime D+P+2E+M in cartierul Furnica. Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, minim un (1) an, mobilat si utilat.
 • X0DNX0149C - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 600 €
  Apartament de Inchiriat in Sinaia, 600 €
  Apartament cu 4 camere de inchiriat situat in orasul Sinaia, zona Furnica. Apartamentul se afla in apropierea Telegondolei din Sinaia, intr-un imobil renovat recent.  Imobilul este compus din living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare (dispuse in sistem duplex), 2 bai. Este complet mobilat si utilat, oferind un ambient placut pentru petrecerea unui sejur excelent la munte.   Suprafata utila a apartamentului este de 100 mp. Curtea este amenajata si dispunde de terasa si barbeque. Se inchiriaza pe o perioada de minim sase luni.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Apartamente Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Evaluari Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia