Apartament de Inchiriat in Sinaia


Imobil: Apartament de Inchiriat Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
GALERIE FOTO
Localitate: Sinaia
Judet: Prahova
Cod: X0DNX01E78
Pret: 400 €
   

Detalii constructive:

Camere: 3 Etaj: 7
Suprafata: n/a Confort: 1
Descriere: Agentia MERVANI va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere in Sinaia.
Compartimentare:

camera de zi, bucatarie, 2 dormitoare, 2 balcoane, baie.

Avantajele imobilului sunt reprezentate de mobilierul modern si de calitate, zona foarte buna, aproape de magazine si mijloace de transport in comun, precum si privelistea unica.
Se inchiriaza pe termen lung, minim un an.
- daca se plateste 1 an in avans, chiria este de 350 euro/luna.
- daca se platesc 3 luni in avans, chiria este de 375 euro/ luna.
In afara acestor conditii, chiria va reprezenta o luna, respectiv 400 euro, plus o garantie.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
livia.popa@mervani.ro
0733.255.882 (mobil)
0244.311.200 (fix)
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaInchirieri Apartamente Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Apartament de Inchiriat in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX01E78 - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
    Apartament de Inchiriat in Sinaia, 400 €
    Agentia MERVANI va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere in Sinaia. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, 2 dormitoare, 2 balcoane, baie. Avantajele imobilului sunt reprezentate de mobilierul modern si de calitate, zona foarte buna, aproape de magazine si mijloace de transport in comun, precum si privelistea unica. Se inchiriaza pe termen lung, minim un an. - daca se plateste 1 an in avans, chiria este de 350 euro/luna. - daca se platesc 3 luni in avans, chiria este de 375 euro/ luna. In afara acestor conditii, chiria va reprezenta o luna, respectiv 400 euro, plus o garantie.
  • X0DNX01C3E - Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
    Apartament de Inchiriat in Sinaia, 350 €
    Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sinaia zona Moroieni. Apartamentul are suprafata totala construita de 70 mp si se afla la parterul unui imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si balcon. Toate utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea realizandu-se cu centrala termica proprie. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Blocul beneficiaza de lift si administrare permanenta. Pentru apartament exista loc de parcare la demisolul cladirii.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Apartamente Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia