Garsoniera de Inchiriat in Azuga


Imobil: Garsoniera de Inchiriat Garsoniera de Inchiriat in Azuga, 200 €
GALERIE FOTO


Vizualizari: 12045
Intrebari: 7
Localitate: Azuga, Partia de Ski
Judet: Prahova
Cod: X0DNX01648
Pret: 200 €
   

Detalii constructive:

Camere: 1 Etaj: 1
Suprafata: 29 m2 Confort: 1
Descriere: Garsoniera este situata la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga.

Garsoniera, cu suprafata de 29 mp., compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiaza de urmatoarele finisaje:
- gresie si faianta in baie,
- parchet in camera si bucatarie,
- tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan,
- geamuri cu deschidere oscilobatanta,
- usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare.
Garsoniera se prezinta intr-o stare deosebita, nuantele deschise si jocul de culori al peretilor si mobilierului creeaza starea de relaxare si confort.
Orientarea, cat si locatia - in apropierea partiei de schi - isi pun amprenta pe destinatia de vacanta a acestei garsoniere.
Se inchiriaza integral mobilata si utilata pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile sunt urmatoarele:

1 chirie in avans si depozit de garantie.

NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!!!

Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare AzugaGarsoniere de Inchiriat Azuga:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Garsoniera de Inchiriat in Azuga, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX01648 - Garsoniera de Inchiriat in Azuga, 200 €
    Garsoniera de Inchiriat in Azuga, 200 €
    Garsoniera este situata la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga. Garsoniera, cu suprafata de 29 mp., compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiaza de urmatoarele finisaje: - gresie si faianta in baie, - parchet in camera si bucatarie, - tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, - geamuri cu deschidere oscilobatanta, - usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare. Garsoniera se prezinta intr-o stare deosebita, nuantele deschise si jocul de culori al peretilor si mobilierului creeaza starea de relaxare si confort. Orientarea, cat si locatia - in apropierea partiei de schi - isi pun amprenta pe destinatia de vacanta a acestei garsoniere. Se inchiriaza integral mobilata si utilata pe termen lung (minim 1 an), iar conditiile sunt urmatoarele: 1 chirie in avans si depozit de garantie. NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!!!
     

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Garsoniere de Inchiriat Azuga, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Azuga:

Azuga este un oras in judetul Prahova, Muntenia, Romania, cu o populatie de 5.213 locuitori (2002).[2] Se situeaza in Valea Prahovei, la confluenta cu raul Azuga, la poalele Muntilor Bucegi si Muntilor Baiului, in vecinatatea culmilor Sorica si Cazacu. Este o statiune climaterica si turistica importanta.

Fiind situata la poalele muntilor Bucegi, Azuga este o statiune climaterica si se poate mandri cu prima partie de schi din Romania omologata de F.I.S. (Federatia Internationala de Ski) - partia Sorica. Din acest motiv, dar si datorita investitiilor masive in infrastructura de turism care au avut loc in ultima perioada, Azuga s-a dezvoltat in una din cele mai mari statiuni de schi din tara.

Partiile din Azuga: 1)Sorica: lungime 2100 m, dificultate medie, diferenta de nivel de 561 m, instalatie de iluminat nocturn si tunuri de zapada pentru 700 m, 2)Cazacu: lungime 1920 m, dificultate medie, diferenta de nivel 530 m; 3)Cazacu varianta: lungime - 400 m, dificultate medie, dispune de zapada artificiala. 4)Cazacu bretea: lungime 715,54m ,diferenta de nivel 163,21 m 5)Sorica Sud - lungime 770 m, usoara, 6)La Stana - lungime 910 m, usoara, Alte partii de schi fond si randonee, precum si un traseu de snowboard, situate in vecinatatea partiei Cazacu, insumeaza 10 km.

Azuga dispune de o telegondola inaugurata la sfarsitul anului 2007 care ofera acces de punctul superior catre toate partiile din statiune. Exista de asemenea si instalatii de teleschi, miniteleschi si babyschi.

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Azuga.

Imobiliare Azuga


Proiecte Imobiliare Azuga


Cadastru Prahova

Evaluari Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Azuga