Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni


Imobil: Spatiu Comercial de Inchiriat Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, 850 €
GALERIE FOTO
Localitate: Busteni, Ultracentrala
Judet: Prahova
Cod: X0DNX418A8
Pret: 850 €
   

Detalii constructive:

Incaperi: 3 Teren: n/a
Suprafata: 73 m2
Descriere: Spatiul se afla la primul nivel al unui imobil situat ultracentral. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din 3 camere, hol, baie si un spatiu tehnic.
Datorita amplasarii, a camerelor generoase si a facilitatilor existente acest spatiu este ideal pentru activitati de birou cum ar fi: Birou notarial, de avocat, asigurari, agentie de turism, cabinet medical, birou de arhitectura, etc.
Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:

Termen lung (minim 1 an)
NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA ACESTUIA!
La semnarea contractului se achita 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare BusteniInchirieri Spatii Comerciale Busteni:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX4E81 - Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, 6.558 €
    Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, 6.558 €
      Spatiu de Birouri, de inchiriat situat in zona centrala a localitatii Busteni. Regimul de inaltime:  P+E1+E2. Intreg imobilul are suprafata utila de 786.59 mp , suprafata construita de 904.58 mp, si beneficiaza de un teren cu suprafata totala de 6072 mp. Se poate inchiria si separat dar nu mai putin de un etaj, pretul chiriei (7.25 eur/mp+TVA) fiind calculat la suprafata acestuia. Pretul de inchiriere al intregului imobil este de 6558 eur/luna + TVA (24%).
  • X0DNX418A8 - Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, 850 €
    Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, 850 €
    Spatiul se afla la primul nivel al unui imobil situat ultracentral. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din 3 camere, hol, baie si un spatiu tehnic. Datorita amplasarii, a camerelor generoase si a facilitatilor existente acest spatiu este ideal pentru activitati de birou cum ar fi: Birou notarial, de avocat, asigurari, agentie de turism, cabinet medical, birou de arhitectura, etc. Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: Termen lung (minim 1 an) NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA ACESTUIA! La semnarea contractului se achita 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Spatii Comerciale Busteni, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Busteni:

Busteni este un mic oras de munte in nordul judetului Prahova, Muntenia, in centrul Romaniei. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, care au altitudinea maxima de 2.505 m. Are o populatie de 10.374 locuitori.

Altitudinea medie a orasului Busteni este de 850 m. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane. Situat la 135 km de Bucuresti, se intinde 7 km de-a lungul vaii intre "Vadul Cerbului" si tunelul sapat in pintenul muntelui "Muchia Lunga".

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Busteni.

Imobiliare Busteni


Proiecte Imobiliare Busteni


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Busteni