Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia


Imobil: Spatiu Comercial de Inchiriat Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 400 €
GALERIE FOTO


Vizualizari: 574
Localitate: Sinaia, Semicentrala
Judet: Prahova
Cod: X0DNX41C23
Pret: 400 €
   

Detalii constructive:

Incaperi: 2 Teren: n/a
Suprafata: n/a
Descriere: Spatiul comercial se afla la parter intr-un imobil avand regimul de inaltime P+E+M.
Acesta are o suprafata de 55 mp si este compus din:
2 camere, baie, hol si un spatiu tehnic.
Acesta dispune de toate utilitatile si este perfect functional, beneficiind de finisaje moderne.
Spatiul se afla intr-o zona cu vad comercial foarte bun. Are o expunere stradala foarte buna si beneficiaza de apr 3-4 locuri de parcare pentru clienti.
Datorita acestor avantaje se potriveste pentru desfasurarea a numeroase activitati comerciale cum ar fi: spatiu birouri (contabilitate, consultanta, asigurari, etc.), showroom de prezentare, agentie de turism, etc.
 
Utilitati:

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
livia.popa@mervani.ro
0727.900.664
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaInchirieri Spatii Comerciale Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX41C23 - Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 400 €
    Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 400 €
    Spatiul comercial se afla la parter intr-un imobil avand regimul de inaltime P+E+M. Acesta are o suprafata de 55 mp si este compus din: 2 camere, baie, hol si un spatiu tehnic. Acesta dispune de toate utilitatile si este perfect functional, beneficiind de finisaje moderne. Spatiul se afla intr-o zona cu vad comercial foarte bun. Are o expunere stradala foarte buna si beneficiaza de apr 3-4 locuri de parcare pentru clienti. Datorita acestor avantaje se potriveste pentru desfasurarea a numeroase activitati comerciale cum ar fi: spatiu birouri (contabilitate, consultanta, asigurari, etc.), showroom de prezentare, agentie de turism, etc.  
  • X0DNX41BDF - Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 200 €
    Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 200 €
    Spatiul comercial (garsoniera) se afla la etajul 1 intr-o vila construita in perioada interbelica. Acesta este alcatuit din: camera de zi, baie, balcon inchis si un separeu. Are toate utilitatile separate iar incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz.  Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an). Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: - Nu se accepta subinchirierea in regim turistic. - La semnarea contractul se achita 1 luna garantie + 1 luna avans.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Spatii Comerciale Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Evaluari Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia