Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia


Imobil: Spatiu Comercial de Inchiriat Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 200 €
GALERIE FOTO
Localitate: Sinaia
Judet: Prahova
Cod: X0DNX41BDF
Pret: 200 €
   

Detalii constructive:

Incaperi: 1 Teren: n/a
Suprafata: n/a
Descriere: Spatiul comercial (garsoniera) se afla la etajul 1 intr-o vila construita in perioada interbelica.
Acesta este alcatuit din: camera de zi, baie, balcon inchis si un separeu.
Are toate utilitatile separate iar incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz. 
Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an).
Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:
- Nu se accepta subinchirierea in regim turistic.
- La semnarea contractul se achita 1 luna garantie + 1 luna avans.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati:

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaSpatii Comerciale de Inchiriat Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX41CD1 - Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 1.600 €
  Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 1.600 €
                                 SPATIU COMERCIAL de inchiriat in Sinaia Va oferim spre inchiriere spatiu comercial situat intr-o zona buna a cartierului Izvor. Spatiul se preteaza pentru orice activitate comerciala. De asemenea, beneficiaza de acces separat pentru aprovizionare. Spatiul este alcatuit din cuplarea a doua magazine M468 si M414 aflate la parterul unui bloc de locuinte (constructie 1977).  Suprafata utila este de 116mp (133mp construiti). Sunt doua camere, fiecare cu toaleta proprie. Exista curent electric trifazat(380V), apa, iar gazele sunt "la usa". Are 11,5 m deschidere la strada, cu 2 intrari in fata si una in spate (pentru marfa). Chirie 1600 EUR/luna.(13,8 EUR/mp).
 • X0DNX41D71 - Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 2.993 €
  Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 2.993 €
                      SPATIU Comercial de inchiriat in Sinaia, zona ULTRA-CENTRALA  Spatiul comercial  este situat in zona ULTRACENTRALA a orasului si dispune de toate utilitatile. Suprafata utila este de 124,71 mp iar interiorul este compartimentat dupa cum urmeaza:  hol principal, birou, birou, oficiu, grup sanitar, hol, birou, debara, depozit. Se preteaza pentru diverse activitati comerciale cum ar fi: salon de cosmetica, birouri de contabilitate, farmacie, etc... Se inchiriaza pe perioada lunga, minim doi ani.
 • X0DNX41BDF - Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 200 €
  Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 200 €
  Spatiul comercial (garsoniera) se afla la etajul 1 intr-o vila construita in perioada interbelica. Acesta este alcatuit din: camera de zi, baie, balcon inchis si un separeu. Are toate utilitatile separate iar incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz.  Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an). Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: - Nu se accepta subinchirierea in regim turistic. - La semnarea contractul se achita 1 luna garantie + 1 luna avans.
 • X0DNX41D70 - Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 3.624 €
  Spatiu Comercial de Inchiriat in Sinaia, 3.624 €
                         SPATIU Comercial de inchiriat in Sinaia, zona ULTRA-CENTRALA  Spatiul comercial  este situat in zona ULTRACENTRALA a orasului si dispune de toate utilitatile. Suprafata utila este de 151 mp iar interiorul poate fi re-compartimentat in functie de activitate. Se preteaza pentru pentru diverse activitati comerciale cum ar fi: farmacie, birouri de arhitectura, banca, etc... Se inchiriaza pe perioada lunga, minim doi ani.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Spatii Comerciale de Inchiriat Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia