Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina


Imobil: Spatiu Industrial de Inchiriat Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, 290 €
GALERIE FOTO
Localitate: Campina, Peco Petrom/OMV
Judet: Prahova
Cod: X0DNX41BC9
Pret: 290 €
   

Detalii constructive:

Incaperi: 2 Teren: n/a
Suprafata: 80 m2
Descriere: Spatiu industrial (hala industriala) de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 97,88 mp si suprafata utila de 80 mp, fiind construit din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat.
Hala este compusa din spatiu deschis, birou si grup sanitar.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
ungureanul@mervani.ro
0733.255.882 (mobil)
0244.311.200 (fix)
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare CampinaSpatii Industriale de Inchiriat Campina:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX41BC9 - Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, 290 €
    Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, 290 €
    Spatiu industrial (hala industriala) de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 97,88 mp si suprafata utila de 80 mp, fiind construit din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat. Hala este compusa din spatiu deschis, birou si grup sanitar.
  • X0DNX41C25 - Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, 3.000 €
    Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, 3.000 €
    Spatiu industrial de productie S+P+2E, de inchiriat, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata in cadre de beton, cu fundatie si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip terasa; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: • pardoseli din beton placate cu gresie ceramica si mozaic; • scarile sunt confectionate din beton armat, placate cu mozaic; • lift. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI: - Regim de inaltime: S+P+2E; - Suprafata construita desfasurata: 1394.27 mp; - Suprafata utila: 1237.32 mp; - Teren in suprafata de 1045 mp. COMPARTIMENTARE: • Birou contabilitate, sala de sedinta, 5 zone de productie, 4 magazine, magazie de prezentare (tip Showroom), bucatarie, 8 grupuri sanitare, 3 dusuri, doua vestiare, lift, garaj. Spatiul poate avea diverse destinatii: clinica medicala, spatiu de birouri, spatiu comercial si de productie, etc si se poate inchiria si in suprafete mai mici la pretul de 2,5 euro/luna.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Spatii Industriale de Inchiriat Campina, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Campina:

Amplasat intr-un adevarat amfiteatru natural, Municipiul Campina este situat pe Valea Prahovei si este inconjurat de trei rauri (Campinita, Doftana, Prahova), care au modelat terasa Campina.

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Campina.

Imobiliare Campina


Proiecte Imobiliare Campina


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Campina