Vila de Inchiriat in Busteni


Imobil: Vila de Inchiriat Vila de Inchiriat in Busteni, 700 €
GALERIE FOTO
Localitate: Busteni, Golful Regal
Judet: Prahova
Cod: X0DNX21D18
Pret: 700 €
   

Detalii constructive:

Apartament in Vila: Nu Suprafata: n/a
Camere: 4 Teren: 300 m2
Descriere: Vila de inchiriat in Busteni, avand suprafata de apr. 200 mp si dispunand de un teren in suprafata de 300 mp.
Vila este compartimentata astfel:
Parter: Living + dining si bucatarie open-space, baie, hol intrare si 2 terase generoase;
Etaj mansardat: 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.
Vila a fost construita dupa 2010 si beneficiaza de finisaje moderne, de calitate superioara.
Se poate discuta si varianta unei vanzari.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
livia.popa@mervani.ro
0727.900.664
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare BusteniInchirieri Vile Busteni:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Vila de Inchiriat in Busteni, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX23EB - Vila de Inchiriat in Busteni, 2.200 €
  Vila de Inchiriat in Busteni, 2.200 €
  Vila de inchiriat, situata in orasul Busteni, cartierul Piatra Arsa. Regim de inaltime: D+P+E+M. Imobilul are suprafata construita de 450 mp si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Anul construirii imobilului 2003.  Compartimentare: Demisol: camera centralei, wc servici, crama, sala de biliard; Parter: living, antreu, bucatarie, wc servici, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare, 3(trei) bai, balcon;  Mansarda: 2(doua) dormitoare, baie. Finisaje: faianta, gresie, parchet(stejar), tamplarie PVC cu geam termopan. Vila beneficiaza de bransamente si contorizari individuale. Se inchiriaza pe perioada de minim 2(doi) ani.
 • X0DNX21ABE - Vila de Inchiriat in Busteni, 1.600 €
  Vila de Inchiriat in Busteni, 1.600 €
  Vila de inchiriat in Buste cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp! Compartimentare: Demisol: sala de divertisment (masa de biliard, tenis de masa); Parter; living, bucatarie, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii;  Finisaje: Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Vila beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, CaTV. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Se inchiriaza complet mobilata si utila.  Imobilul beneficiaza de foisor si gratar la exterior. Curtea fiind atat de spatioasa permite accesul a aprox. 5 autoturisme.
 • X0DNX214D5 - Vila de Inchiriat in Busteni, 2.300 €
  Vila de Inchiriat in Busteni, 2.300 €
  Casa/Vila de inchiriat situata in orasul Busteni, cartier Zamora. Vila este situata intr-o zona linistita si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautare de liniste si relaxare. Zona este extrem de pitoreasca, fiind perfecta pentru plimbari in aer liber, precum si vizite la principalele obiective turistice din zona: Castelul Cantacuzino, Crucea Caraiman, etc... Un plus de valoare al imobilului il constituie faptul ca a apartinut unor mari personalitati ale culturii si cinematografiei romanesti. Regimul de inaltime al imobilului: D+P+M, avand o suprafata totala de 314 mp. Compartimentare: Demisol (suprafata construita totala de 93,6 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, dormitor, hol, debara si baie. Camera centralei are intrare separata. Parter (suprafata totala construita de 122,28 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, 2 dormitoare, w.c., baie, hol de tranzit si hol de acces, terasa si balcon. Mansarda (suprafata totala construita de 98,88 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, hol de tranzit si hol de acces, baie, 2 dormitoare, casa scarii. Bucatariile sunt dotate cu vesela,plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si frigider. Locul pentru servit masa este decorat discret, oferind o atmosfera intima si o priveliste spectaculoasa spre muntii Caraiman. Imobilul beneficiaza de un teren cu suprafata de 2.224 mp. Vila se inchiriaza in intregime, beneficiind pe fiecare nivel de intrari separate; Se inchiriaza complet mobilata si utilata, numai pentru o familie cu copil. (se percep doua chirii ca si garantie)
 • X0DNX21D18 - Vila de Inchiriat in Busteni, 700 €
  Vila de Inchiriat in Busteni, 700 €
  Vila de inchiriat in Busteni, avand suprafata de apr. 200 mp si dispunand de un teren in suprafata de 300 mp. Vila este compartimentata astfel: Parter: Living + dining si bucatarie open-space, baie, hol intrare si 2 terase generoase; Etaj mansardat: 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane. Vila a fost construita dupa 2010 si beneficiaza de finisaje moderne, de calitate superioara. Se poate discuta si varianta unei vanzari. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Vile Busteni, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Busteni:

Busteni este un mic oras de munte in nordul judetului Prahova, Muntenia, in centrul Romaniei. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, care au altitudinea maxima de 2.505 m. Are o populatie de 10.374 locuitori.

Altitudinea medie a orasului Busteni este de 850 m. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane. Situat la 135 km de Bucuresti, se intinde 7 km de-a lungul vaii intre "Vadul Cerbului" si tunelul sapat in pintenul muntelui "Muchia Lunga".

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Busteni.

Imobiliare Busteni


Proiecte Imobiliare Busteni


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Busteni