Vila de Inchiriat in Predeal


Imobil: Vila de Inchiriat Vila de Inchiriat in Predeal, 450 €
GALERIE FOTO


Vizualizari: 7684
Intrebari: 6
Localitate: Predeal, Semicentrala
Judet: Brasov
Cod: X0DNX219C8
Pret: 450 €
   

Detalii constructive:

Apartament in Vila: Nu Suprafata: 150 m2
Camere: 6 Teren: 450 m2
Descriere: Vila este complet mobilata compusa din: 5 camere cu tv, 3 bai, living spatios cu tv, frigider, bar, etc.
Dotari: centrala termica, tamplarie pvc, parchet, alarma, camere video,curte asfaltata si spatiu verde, poarta acces telecomanda.
Suprafata utila imobil 150 mpSuprafata utila curte 450 mp.
Se inchiriaza pe termen lung, exclus inchiriere doar pentru sezonul de iarna!
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare PredealInchirieri Vile Predeal:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Vila de Inchiriat in Predeal, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DN206E - Vila de Inchiriat in Predeal, 1.000 €
  Vila de Inchiriat in Predeal, 1.000 €
  Vila de inchiriat, situata in orasul Predeal. Regim de inaltime: P + E + M, anul construirii 2006. Vila are o suprafata de 240 mp si beneficiaza de un teren aferent in suprafata de 500 mp. Compartimentare: Parter: living, bucatarie, oficiu, grup sanitar, hol; Etaj: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol. Finisaje: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Vila dispune de bransamente si contorizari individuale. Se inchiriaza complet mobilata si utilata. In curte se pot parca 3 masini. Se inchiriaza doar pe termen lung (minim 1 an). EXCLUS INCHIRIERE DOAR PENTRU SARBATORI!
 • X0DNX219C8 - Vila de Inchiriat in Predeal, 450 €
  Vila de Inchiriat in Predeal, 450 €
  Vila este complet mobilata compusa din: 5 camere cu tv, 3 bai, living spatios cu tv, frigider, bar, etc. Dotari: centrala termica, tamplarie pvc, parchet, alarma, camere video,curte asfaltata si spatiu verde, poarta acces telecomanda. Suprafata utila imobil 150 mpSuprafata utila curte 450 mp. Se inchiriaza pe termen lung, exclus inchiriere doar pentru sezonul de iarna!
 • X0DNX26DF - Vila de Inchiriat in Predeal, 1.000 €
  Vila de Inchiriat in Predeal, 1.000 €
  Vila tip duplex de inchiriat situata in orasul Predeal, zona Cioplea. Regim de inaltime:D+P+E+M Duplexul are o suprafata construita de 170 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 300 mp. Compartimentare: Demisol: beci; Parter: bucatarie, living, dormitor, baie; Etaj: 3 dormitoare, 2 bai; Mansarda: 3 dormitoare, 2 bai. Finisaje: Faianta, gresie, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie cu tiraj fortat. Vila se inchiriaza complet mobilata si utilata iar conditiile de inchiriere sunt: - Perioada lunga (minim 1 an) - Nu se accepta subinchirierea in regim hotelier. - Se percepe 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Vile Predeal, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Publicitate:


Targul National Imobiliar

Informatii generale despre orasul Predeal:

Predeal este un oras in judetul Brasov, Muntenia, Romania. Este orasul situat la cea mai mare altitudine in Romania (1.059 m).

Predealul este asezat pe Valea Prahovei, langa trecatoarea cu acelasi nume din Carpatii Meridionali, la altitudinea de 1.060 m, pe cea mai importanta trecatoare intre Muntenia si Transilvania, in acelasi timp una din legaturile dintre Budapesta, capitala Ungariei, si Bucuresti, capitala Romaniei. Prin Predeal trece Drumul National DN1 si o cale ferata electrificata pe doua sensuri.

Orasul este delimitat de 5 masive: Postavarul, Piatra Mare, Bucegi, Baiului si Fetifoi.

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Predeal.

Imobiliare Predeal


Proiecte Imobiliare Predeal


Cadastru Prahova

Evaluari Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Predeal