Vila de Inchiriat in Sinaia


Imobil: Vila de Inchiriat Vila de Inchiriat in Sinaia, 600 €
GALERIE FOTO


Vizualizari: 13271
Intrebari: 2
Localitate: Sinaia, Semicentrala
Judet: Prahova
Cod: X0DNX2161B
Pret: 600 €
   

Detalii constructive:

Apartament in Vila: Nu Suprafata: n/a
Camere: 2 Teren: n/a
Descriere:  
Vila este construita in 2006 avand tipologia P+M si o suprafata de 120 mp construiti.
Structura acesteia este urmatoarea:
 
Parter: spatiu comercial sau birou format din 2 camere si un grup sanitar in suprafata totala de 60 mp.
Etaj mansardat: 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, chicineta si hol.
Are centrala termica proprie si separatie la celelalte utilitati.
 
Se inchiriaza pe termen lung de minim 1 an.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaInchirieri Vile Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Vila de Inchiriat in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX21A8A - Vila de Inchiriat in Sinaia, 800 €
  Vila de Inchiriat in Sinaia, 800 €
  Vila are un regim de inaltime D+P+Em si este edificata pe un teren in suprafata de 420 mp. Aceasta este structurata astfel: Demisol: 1 camera, 1 baie, hol si spatiu tehnic. Parter: Camera de zi (35 mp), bucatarie deschisa, 1 terasa inchisa (21 mp), 1 baie. Etaj: 4 dormitoare, 2 balcoane, 1 baie, hol so casa scarii. Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, chiar la marginea padurii si beneficiaza de o priveliste deosebita catre muntii Bucegi. Se inchiriaza complet mobilata/utilata. Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: Se inchiriaza pe termen lung minim 1 an; Se percep 2 chirii in avans si 1 chirie garantie.
 • X0DNX2161B - Vila de Inchiriat in Sinaia, 600 €
  Vila de Inchiriat in Sinaia, 600 €
    Vila este construita in 2006 avand tipologia P+M si o suprafata de 120 mp construiti. Structura acesteia este urmatoarea:   Parter: spatiu comercial sau birou format din 2 camere si un grup sanitar in suprafata totala de 60 mp. Etaj mansardat: 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, chicineta si hol. Are centrala termica proprie si separatie la celelalte utilitati.   Se inchiriaza pe termen lung de minim 1 an.
 • X0DNX216B0 - Vila de Inchiriat in Sinaia, 1.000 €
  Vila de Inchiriat in Sinaia, 1.000 €
  Vila are un regim de inaltime D+P+M si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Suprafata vilei este de apr. 200 mp si este compartimentata astfel: Demisol: Spatiu tehnic si pentru depozitare Parter: Zona de living + dining open space, bucatarie inchisa, 1 dormitor cu baie si o terasa. Etaj mansardat: 2 dormitoare cu 2 balcoane, 1 baie si un loc de joaca pentru copii. Curtea vilei este amenajata cu alei pietruite, gazon, si beneficiaza de un foisor chiar la liziera padurii. De asemenea exista un paraias natural sistematizat care pune in valoare pozitia intr-un loc ideal pentru liniste si relaxare. Arhitectura interioara a vilei este una deosebita cu spatii deschise foarte generoase. Acest imobil reprezinta o locuinta de vacanta ideala aflandu-se intr-o zona selecta foarte linistita. Se inchiriaza pe termen lung (minim 1 an de zile). NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER!

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Inchirieri Vile Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Evaluari Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia