Apartament de Vanzare in Busteni


Imobil: Apartament de Vanzare Apartament de Vanzare in Busteni, 60.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Busteni, Telecabina
Judet: Prahova
Cod: X0DNX01BDB
Pret: 60.000 €
   

Detalii constructive:

Camere: 2 Etaj: Parter
Suprafata: 48 m2 Confort: 1
Descriere: Apartament in vila, de vanzare, mobilat si utilat complet in Busteni, zona Telecabinei
Apartamentul care se vinde, se afla in imediata apropiere a Telecabinei, avand pozitia ideala pentru impatimitii traseelor montane.
Dispune de toate utilitatile contorizate individual (apa, gaz, curent electric si canalizare).
A fost renovat complet, mobilierul si aparatura electrocasnica fiind de buna calitate.
Se vinde nemobilat si neutilat!
Beneficiaza de:

loc de parcare acoperit in suprafata de 40mp, proprietate exclusiva;
bucatarie de vara in suprafata de 10 mp;
beci in suprafata de 12 mp.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
livia.popa@mervani.ro
0727.900.664
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare BusteniVanzari Apartamente Busteni:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Apartament de Vanzare in Busteni, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX01DB6 - Apartament de Vanzare in Busteni, 46.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 46.000 €
  Apartamentul se afla la parter intr-un imobil construit in 1979 din caramida si beton, avand regimul de inaltime P+4E, Acesta este decomandat si se compune din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol si debara. Apartamentul a fost complet renovat in urma cu 1 an si dispune de: - Centrala termica proprie pe gaz; - Izolatie exterioara cu polistiren 10 cm; - Geamuri termopan cu tamplarie PVC; - Separatie la toate utilitatile; Se afla intr-o zona linistita din Busteni si este foarte economic din punct de vedere al costurilor de intretinere si utilitati.
 • X0DNX01B2A - Apartament de Vanzare in Busteni, 41.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 41.000 €
  Apartamentul care se vinde este situat in Busteni, intr-o vila cu regim de inaltime P+2E+M. Apartamentul este situat la mansarda imobilului si este compus din 2 camere si 2 bai, in suprafata totala de 53mp. Curtea aferenta intregului imobil permite amenajarea unui foisor sau barbeque.
 • X0DNX01519 - Apartament de Vanzare in Busteni, 85.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 85.000 €
  Apartament cu 3 camere de vanzare, situat intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E, in zona centrala a statiunii Busteni. Imobilul a fost construit cu fundatii din beton si piatra, peretii fiind realizati din caramida si beton, planseul peste parter fiind tot din beton, iar acoperisul tip-sarpanta din lemn, acoperit cu tigla. Apartamentul are 3 camere semidecomandate si are suprafata construita de 125,61 mp, iar cea utila de 98,84 mp. De asemenea, apartamentul beneficiaza si de teren in suprafaza de 254.12 mp. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2015. Utilitati: apa, canalizare, gaze, energie electrica, racordate la retelele edilitare din zona. Spatiu locativ beneficiaza de contorizare individuala pentru toate utilitatile si instalatii de incalzire (centrala termica proprie, calorifere, plus sobe din teracota).
 • X0DNX01D52 - Apartament de Vanzare in Busteni, 67.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 67.000 €
  Apartamentul care se vinde se afla intr-un imobil nou din Busteni, construit in anii 2015-2016. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, hol si baie, in suprafata construita de 49,85 mp. Apartamentul este situat la parterul imobilului (parterul este inalt). Este o cladire cu aspect arhitectural placut, cu finisaje de calitate superioara atat blocul in sine cat si interiorul apartamentului. Blocul este foarte ingrijit si curat, la fel si zona exterioara care inconjoara cladirea. Beneficiaza de utilitati contorizate independent. In proprietate se vinde si o boxa (boxele sunt repartizate la demisolul cladirii). Apartamentul este mobilat si utilat complet iar panorama este catre oras si muntii Baiului. Mobilierul si electrocasnicele sunt de foarte buna calitate si nu sunt uzate. Cladirea (blocul) are parcare proprie.
 • X0DNX0170A - Apartament de Vanzare in Busteni, 65.500 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 65.500 €
  Vand apartament cu 2 camere in Busteni, cartierul Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, intr-o zona linistita cu vedere panoramica asupra Crucii Caraiman. Apartamentul este situat la etajul 1, intr-un imobil cu regim de inaltime P+2E, are suprafata construita 53,12 mp, suprafata utila 46,39 mp, suprafata balcoanelor 6,73 mp si beneficiaza de contorizari individuale (apa, gaz, curent electric). Imobilul a fost modernizat, fiind compartimentat dupa cum urmeaza: 2 dormitoare, living, bucatarie si baie.
 • X0DNX01BDB - Apartament de Vanzare in Busteni, 60.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 60.000 €
  Apartament in vila, de vanzare, mobilat si utilat complet in Busteni, zona Telecabinei Apartamentul care se vinde, se afla in imediata apropiere a Telecabinei, avand pozitia ideala pentru impatimitii traseelor montane. Dispune de toate utilitatile contorizate individual (apa, gaz, curent electric si canalizare). A fost renovat complet, mobilierul si aparatura electrocasnica fiind de buna calitate. Se vinde nemobilat si neutilat! Beneficiaza de: loc de parcare acoperit in suprafata de 40mp, proprietate exclusiva; bucatarie de vara in suprafata de 10 mp; beci in suprafata de 12 mp.
 • X0DNX01CAF - Apartament de Vanzare in Busteni, 67.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 67.000 €
  APARTAMENT in VILA de vanzare in Busteni, zona centrala. Imobilul se afla la aprox. 500 m de centrul orasului si a punctelor de interes din statiune. Privelistea este catre Muntii Baiului. Fiind pozitionat catre S-E, apartamentul este insorit pe tot parcursul zilei. Regimul de inaltime al imobilului este D+P+M, apartamentul fiind situat la etaj. Compartimentare: 2 (doua) camere, bucatarie, hol, camara si baie, in suprafata construita de aprox. 80 mp. Toate utilitatile sunt functionale (apa, gaz, curent electric, cablu, internet). Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, insa, s-au pastrat si sobele de teracota. Se vinde partial mobilat si utilat. Beneficiaza de 50 mp de teren in proprietate, intrarea in apartament este separata fata de parter. Pozitia apartamentului are avantajul podului necompartimentat, care poate fi valorificat cu 2(doua) camere si 2(doua) bai. Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati!  
 • X0DNX013FD - Apartament de Vanzare in Busteni, 80.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 80.000 €
  Apartamentul, situat in statiunea Busteni, zona Centrala, avand suprafata utila de 149.33 mp, suprafata construita de 180.20 mp si se compune din: - Living: 31.20mp; - Hol: 3.23 mp; - Baie: 5.04 mp; - Hol: 11.39 mp; - Bucatarie: 11.05 mp; - Dormitor: 15.12 mp; - Hol: 4.55 mp; - Veranda: 10.68 mp; - Dormitor: 22.88 mp; - Balcon: 4.60 mp; - Grup sanitar: 2.20 mp. Imobilul poate fi amenajat ca locuinta, spatiu comercial, spatiu turistic. De asemenea se agreeaza posibilitatea unui schimb imobiliar cu apartament in Bucuresti.
 • X0DNX018D5 - Apartament de Vanzare in Busteni, 90.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 90.000 €
  Apartamentul se vinde in Busteni, la etajul 1 intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+E. Acesta are 3 camere, suprafata de 80 mp, beneficiaza de toate utilitatile si are intrare separata.
 • X0DNX01D3B - Apartament de Vanzare in Busteni, 80.000 €
  Apartament de Vanzare in Busteni, 80.000 €
                                         APARTAMENT DE VANZARE IN BUSTENI ZONA CENTRALA Apartamentul se afla la etajul I intr-un imobil compus din parter si etaj, construit aprox. in anul 1960. Compartimentare: 2 dormitoare, living, bucatarie, hol, baie si 2 balcoane, in suprafata construita de 90,79 mp. Apartamentul este decomandat si are toate utilitatile contorizate independent, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie insa sunt si sobe de taracota in cele 3 camere.  Beneficiaza de pivnita si garaj.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Vanzari Apartamente Busteni, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Busteni:

Busteni este un mic oras de munte in nordul judetului Prahova, Muntenia, in centrul Romaniei. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, care au altitudinea maxima de 2.505 m. Are o populatie de 10.374 locuitori.

Altitudinea medie a orasului Busteni este de 850 m. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane. Situat la 135 km de Bucuresti, se intinde 7 km de-a lungul vaii intre "Vadul Cerbului" si tunelul sapat in pintenul muntelui "Muchia Lunga".

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Busteni.

Imobiliare Busteni


Proiecte Imobiliare Busteni


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Busteni