Apartament de Vanzare in Comarnic


Imobil: Apartament de Vanzare Apartament de Vanzare in Comarnic, 130.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Comarnic, Ultracentrala
Judet: Prahova
Cod: X0DNX01C61
Pret: 130.000 €
   

Detalii constructive:

Camere: 6 Etaj: Mansarda
Suprafata: 260 m2 Confort: 1
Descriere: Apartament de vanzare in Comarnic zona ultracentrala.
Apartamentul se afla intr-o cladire construita in stil neo-romanesc, in perioada interbelica cu o arhitectura specifica acelei perioade.
Avantajul major al acestui apartament este dat si de pozitia lui in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a zonelor de interes ( super-market, piata, farmacie, carmangerie, brutarie, scoala, gradinita, etc...)
Regimul de inaltime D+P+E+M, apartamentul fiind situat la mansarda.
Este situat la mansarda cladirii, pe doua niveluri ("duplex"), la primul nivel sunt 4 camere, bucatarie si baie iar la etaj sunt 2 camere, baie, zona de depozitare, in suprafata construita de 260 mp.
Apartamentul a fost renovat complet (acoperisul, tencuiala interioara, centrala termica). Regasim finisajele de cea mai buna calitate, geamurile din lemn masiv sunt dublate cu tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.
Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare ComarnicVanzari Apartamente Comarnic:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Apartament de Vanzare in Comarnic, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX01C61 - Apartament de Vanzare in Comarnic, 130.000 €
    Apartament de Vanzare in Comarnic, 130.000 €
    Apartament de vanzare in Comarnic zona ultracentrala. Apartamentul se afla intr-o cladire construita in stil neo-romanesc, in perioada interbelica cu o arhitectura specifica acelei perioade. Avantajul major al acestui apartament este dat si de pozitia lui in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a zonelor de interes ( super-market, piata, farmacie, carmangerie, brutarie, scoala, gradinita, etc...) Regimul de inaltime D+P+E+M, apartamentul fiind situat la mansarda. Este situat la mansarda cladirii, pe doua niveluri ("duplex"), la primul nivel sunt 4 camere, bucatarie si baie iar la etaj sunt 2 camere, baie, zona de depozitare, in suprafata construita de 260 mp. Apartamentul a fost renovat complet (acoperisul, tencuiala interioara, centrala termica). Regasim finisajele de cea mai buna calitate, geamurile din lemn masiv sunt dublate cu tamplarie PVC cu geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual.
     

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Vanzari Apartamente Comarnic, nu ezitati sa ne contactati la 0733.255.882

Informatii generale despre orasul Comarnic:

Comarnic este un oras din judetul Prahova, Muntenia, Romania, situat in zona de contact a Subcarpatilor Prahovei cu prelungirile sudice ale Muntilor Baiu, extins in lunca si pe traseele de pe stanga raului Prahova, la 500-580 m altitudine. Este situat la 52 de kilometri nord-vest de orasul Ploiesti.

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Comarnic.

Imobiliare Comarnic


Proiecte Imobiliare Comarnic


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Comarnic