Apartament de Vanzare in Predeal


Imobil: Apartament de Vanzare Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Predeal
Judet: Brasov
Cod: X0DNX01E41
Pret: 130.000 €
   

Detalii constructive:

Camere: 3 Etaj: Duplex
Suprafata: 166 m2 Confort: 1
Descriere: Apartament tip-duplex de vanzare intr-un imobil nou cu regim de inaltime D+P+2E+M din Predeal.
Apartament cu 3 camere, decomandat, avand suprafata construita totala de 166 mp;
Compartimentare:

Primul nivel: living cu bucatarie deschisa, baie, hol intrare si o terasa deschisa;
Al doilea nivel: 2 dormitoare, baie si casa scarii.

Imobilul se afla intr-o stare foarte buna, este complet mobilat/utilat si beneficiaza de finisaje superioare.
Locatia este spectaculoasa.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare PredealApartamente de Vanzare Predeal:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Apartament de Vanzare in Predeal, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX01C66 - Apartament de Vanzare in Predeal, 99.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 99.000 €
  Apartament cu 5 (cinci) camere de vanzare in zona centrala a orasului Predeal, situat la etajul 1, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul este termizoizolat la exterior si a fost renovat in totalitate. Suprafata apartamentului este de aprox 110mp. Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie. Toate utilitatile sunt contorizate individual. Este ideal pentru o familie cu copii!!!
 • X0DNX01E77 - Apartament de Vanzare in Predeal, 165.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 165.000 €
  Agentia MERVANI va propune spre vanzare apartament in Predeal. Imobilul este situat intr-o zona apropiata de centrul orasului, cu acces facil la magazine. Compartimentare: bucatarie, hol, sufragerie, dormitor cu baie, camera, baie si balcon, in suprafata de 128 mp. Apartamentul detine loc de parcare in proprietate. Blocul detine lift chiar din subsol (de la garaje).
 • X0DNX01E3C - Apartament de Vanzare in Predeal, 141.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 141.000 €
  Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal. Asezarea imobilului in zona centrala a orasului permite accesul facil catre partia de schi Clabucet si catre alte obiective de interes ale zonei. Regimul de inaltime al imobilului: P+2E+M, aprtamentul fiind situat la mansarda. Compartimentare: camera de zi, dormitor, birou, bucatarie, hol, baie si vestibul in suprafata utila de 74,95 mp, plus terasa 4 mp si terasa 34,25 mp. Imobilul a fost construit in anul 2006 din zidarie si cadre de beton armat si are in componenta 6 apartamente. In zona de intrare este un lobby open-space, care va servi ca spatiu comun pentru cele 6 unitati (apartamente). Caldura se realizeaza cu centrala termica proprie, iar utilitatile sunt contorizate independent. Apartamenul se vinde complet mobilat si utilat si beneficiaza de si de garaj.
 • X0DNX01E52 - Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
  Apartament central cu 3 camere de vanzare in Predeal, intr-un imobil nou construit in 2011, imobilul avand regim de inaltime D+P+2E+M. Apartamentul este situat la parter (un parter inalt, mezanin); Compartimentare: 2 dormitoare, camera de zi cu bucatarie deschisa, baie, wc de serviciu si 2 balcoane. Apartamentul este complet mobilat/utilat (calitate superioara), are centrala termica proprie, dispune de boxa si beneficiaza si de loc de parcare in curtea imobilului.
 • X0DNX01DDF - Apartament de Vanzare in Predeal, 120.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 120.000 €
  Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil avand regimul de inaltime S+P+2E. Acesta are o suprafata construita totala de 104 mp; Compartimentare: Camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, baie, wc serviciu, 2 balcoane, hol si pivnita la subsolul imobilului. Apartamentul a fost complet renovat de curand cu materiale si finisaje de calitate. Se afla intr-o zona usor accesibila, aproape de centrul orasului Predeal si de principalele facilitati.
 • X0DNX01BC1 - Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
  Apartamentul de tip duplex se afla intr-un imobil de tip D+P+2E+M. Apartament cu 3 camere de vanzare in Predeal, are suprafata construita totala de 175 mp si este compus din: Primul nivel: Living cu bucatarie deschisa (apr 45 mp), 1 baie, hol intrare si o terasa deschisa in suprafata de 28 mp. Al doilea nivel: 2 dormitoare, baie si casa scarii. Imobilul se afla intr-o stare foarte buna, este complet mobilat/utilat si beneficiaza de finisaje superioare. Se afla chiar langa partia de ski, oferind o panorama superba.
 • X0DNX01E41 - Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 130.000 €
  Apartament tip-duplex de vanzare intr-un imobil nou cu regim de inaltime D+P+2E+M din Predeal. Apartament cu 3 camere, decomandat, avand suprafata construita totala de 166 mp; Compartimentare: Primul nivel: living cu bucatarie deschisa, baie, hol intrare si o terasa deschisa; Al doilea nivel: 2 dormitoare, baie si casa scarii. Imobilul se afla intr-o stare foarte buna, este complet mobilat/utilat si beneficiaza de finisaje superioare. Locatia este spectaculoasa.
 • X0DNX01E3D - Apartament de Vanzare in Predeal, 121.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 121.000 €
  Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal. Pentru doritorii sporturilor de iarna, apartamentul este situat la aprox. 900 m de partia Clabucet. Regimul de inaltime al imobilului: P+2E+M, aprtamentul fiind situat la etajul I. Compartimentare: camera de zi, dormitor, bucatarie, hol, baie si vestibul in suprafata utila de 99,05 mp, plus terasa 8,15 mp. Caldura se realizeaza cu centrala termica proprie, iar utilitatile sunt contorizate independent. Apartamenul se vinde complet mobilat si utilat.  
 • X0DNX01E68 - Apartament de Vanzare in Predeal, 142.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 142.000 €
  Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal. Asezarea imobilului in zona centrala a orasului permite accesul facil catre partia de schi Clabucet si catre alte obiective de interes ale zonei. Regimul de inaltime al imobilului: P+2E+M, aprtamentul fiind situat la etajul I. Compartimentare: camera de zi, dormitor, birou, bucatarie, hol, baie si vestibul si sas in suprafata utila de 99,05 mp, plus terasa 4,05 mp si terasa 10,85 mp. Imobilul a fost construit in anul 2006 din zidarie si cadre de beton armat si are in componenta 6 apartamente. In zona de intrare este un lobby open-space, care va servi ca spatiu comun pentru cele 6 unitati (apartamente). Caldura se realizeaza cu centrala termica proprie, iar utilitatile sunt contorizate independent. Apartamenul se vinde complet mobilat si utilat.
 • X0DNX0157C - Apartament de Vanzare in Predeal, 150.000 €
  Apartament de Vanzare in Predeal, 150.000 €
  Apartament de vanzare in Predeal/Cioplea, situat la etajul al III-lea intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+3E+M. Acesta este amplasat in intr-o zona usor accesibila, atât auto, cat si pietonal, indiferent de anotimp. Detalii Tehnice: fundatie, grinzi, placi intre etaje si stalpi din beton armat; peretii exteriori cat si peretii de compartimentare sunt din zidarie de caramida, tencuiti; acoperisul este pe structura din lemn tip-sarpanta si acoperit cu tigla metalica Gerard. Acesta a fost refacut in totalitate in anul 2013 (fiind inca in garantie), cu aceasta ocazie facandu-se si o termoizolatie suplimentara Finisaje si dotari: usile din intreg apartamentul sunt din lemn masiv/stejar; centrala termica proprie pentru realizarea incalzirii si prepararea apei calde; radiatoare fonta; tamplarie din PVC cu geam termopan. Apartamentul cu suprafata construita (SC) de 152,72 mp, inclusiv suprafetelor celor doua (2) balcoane, iar cea utila (SU) de 124,49 mp, are patru (4) camere decomandate, baie si bucatarie. Apartamentul beneficiaza de o priveliste spectaculoasa spre munte. Imobilul dispune de locuri de parcare la demisol si boxe. Apartamentul in cauza beneficiaza de loc de parcare exterior (in incinta imobilului).

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Apartamente de Vanzare Predeal, nu ezitati sa ne contactati la 0733.255.882

Informatii generale despre orasul Predeal:

Predeal este un oras in judetul Brasov, Muntenia, Romania. Este orasul situat la cea mai mare altitudine in Romania (1.059 m).

Predealul este asezat pe Valea Prahovei, langa trecatoarea cu acelasi nume din Carpatii Meridionali, la altitudinea de 1.060 m, pe cea mai importanta trecatoare intre Muntenia si Transilvania, in acelasi timp una din legaturile dintre Budapesta, capitala Ungariei, si Bucuresti, capitala Romaniei. Prin Predeal trece Drumul National DN1 si o cale ferata electrificata pe doua sensuri.

Orasul este delimitat de 5 masive: Postavarul, Piatra Mare, Bucegi, Baiului si Fetifoi.

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Predeal.

Imobiliare Predeal


Proiecte Imobiliare Predeal


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Predeal