Casa de Vanzare in Busteni


Imobil: Casa de Vanzare Casa de Vanzare in Busteni, 270.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Busteni, Zamora
Judet: Prahova
Cod: X0DNX21DDD
Pret: 270.000 €
   

Detalii constructive:

Apartament in Casa: Nu Suprafata: 369 m2
Camere: 5 Teren: 560 m2
Descriere: VILA DE VANZARE IN ZAMORA ZONA DEOSEBITA
Agentia Mervani va propune spre vanzare o vila situata intr-o zona usor accesibila din Busteni, cu deschidere la doua strazi publice. Datorita amplasamentului, imobilul are priveliste directa spre Muntii Caraiman si Crucea Caraiman.
Regimul de inaltime: D+P+E+M, iar constructia a fost edificata in anul 1997-1998 din zidarie, plansee din beton, iar mansarda din lemn, izolata interior/exterior, imobilul avand o suprafata construita totala de 369 mp. Terenul aferent proprietatii are o suprafata de 560 mp.

Compartimentare:
La demisol: spatiu tehnic, crama si zona de depozitare;
La parter: Living, bucatarie, loc pentru servit masa, baie, hol si casa scarii;
La etaj: 3 camere, 2 balcoane acoperite, baie, debara, hol si casa scarii;
La mansarda: 2 camere, spatiu de depozitare si baie.
Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie (utilitatile sunt contorizate individual).
Vila se vinde complet mobilata si utilata, dupa cum se poate vedea si in galeria foto atasata.

Beneficiaza de garaj dublu iar curtea este amenajata cu zona verde, plante ornamentale si zona barbeque.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare BusteniCase de Vanzare Busteni:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Casa de Vanzare in Busteni, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX2179A - Casa de Vanzare in Busteni, 220.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 220.000 €
  Vila este situata in perimetrul semicentral al statiunii Busteni, in cartierul Zamora, zona de referinta a localitatii, avand acces facil catre centrul statiunii si cele mai importante puncte de interes ale statiunilor invecinate, Sinaia, Azuga si Predeal. Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate (Zamora) se bucura de zone deschise, neaglomerate, fara surse de poluare. Proprietatea este situata aproape de liziera si beneficiaza de o peisagistica deosebita asupra Masivului Bucegi, de la Sinaia, pana la Busteni. Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 406.00 mp pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime D+P+EM. Compartimentare interioara: Demisol: un apartament cu 2 camere si baie, o camera cu baie proprie, camera tehnica si wc de serviciu; Parter: living + dining + bucatarie deschisa si baie, camera cu baie proprie, terasa deschisa; Etaj: 3 camere cu bai proprii si balcoane Materialele care au fost alese pentru constructie sunt de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta este realizata din cadre din beton armat si pereti din caramida termorezistenta. Facilitati: acces auto si pietonal (strada asfaltata); priveliste spre munte; utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, internet, telefonie fixa, CaTV); vecinatati. De asemenea acest imobil este potrivit pentru introducerea in circuitul turistic (vila turistica sau mini pensiune). Exista si posibilitatea extinderii proprietatii cu inca un teren in suprafata de 600 mp, pretul pentru aceasta varianta (vila + 1000 mp de teren) fiind de 280.000 euro.
 • X0DNX21C4F - Casa de Vanzare in Busteni, 550.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 550.000 €
  Vila de lux vanzare in Busteni, Golful REGAL. Vila este situata intr-o zona insorita si cuprinde privelistea intregului masiv Caraiman. Are deschidere la doua strazi principale iar accesul este foarte facil atat vara cat si iarna. A fost edificata in anul 2003, avand regim de inaltime S+P+E. Constructia este din zidarie si cadre de beton armat invelita cu tigla AUSTRIACA de cea mai buna calitate. Terenul are o suprafata de 1000 mp iar suprafata construita totala a vilei este de aprox. 330 mp. Compartimentare: la demisol: zona pentru crama; la parter: hol de intrare, dormitor matrimonial cu baie proprie, camera de zi cu semineu, loc pentru servit masa, terasa inchisa, bucatarie, baie, garaj, camera tehnica; la etaj: 3 dormitoare, 2 bai, 2 zone de odihna, sauna pentru 3 persoane. Finisajele sunt de calitate superioara, imobilul fiind functional atat pentru locuinta permanenta cat si de vacanta la munte. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar contorizarile sunt individuale pentru toate utilitatile (apa, gaz, curent electric, telefon so cablu TV). Pardoselile sunt acoperite cu parchet din lemn masiv si marmura, usile interioare sunt din lemn masiv. Vila este izolata la exterior si beneficiaza de tamplarie cu geam termopan. Mobilier este ales pe segmentul lux iar bucataria este utilata si mobilata complet. Curtea este amenajata si iluminata la exterior. Tot in curte regasim un foisor care poate deservi aprox 15 persoane si gratar. Aflandu-se intr-o pozitie unica, privelistea acesteia ne poate fi ingradita de eventualele constructii viitoare. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat!
 • X0DNX11E86 - Casa de Vanzare in Busteni, 175.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 175.000 €
  Casa/Vila de vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa. Vila functioneaza in regim turistic si se poate achizitiona inclusiv pentru business. Compartimentare: Parter: camera de zi cu bucatarie open space si baie; Mansarda: 3 dormitoare cu balcoane proprii si 2 bai (dormitorul principal cu baie proprie). Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, utilitatile sunt contorizate independent si beneficiaza de cablu si Internet. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat. Curtea are zona verde, zona de terasa si barbeque.
 • X0DNX1E8B - Casa de Vanzare in Busteni, 109.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 109.000 €
  Casa de vanzare, D+P+M, constructie 1970, situata in Busteni, zona centrala de interes turistic, avand suprafata construita de 97 mp. si suprafata utila de 75,42 mp., cu urmatoarea structura: Demisol: - Pivnita; Parter: - Dormitor, vestibul, debara, bucatarie cu dinning, baie, hol si casa scarii; Mansarda: - Dormitor, hol si casa scarii. Casa beneficiaza de teren 105 mp. si curte betonata, amenajata ca terasa si loc de parcare. Finisaje: - gresie in hol, dining si vestibul, - gresie si faianta in bucatarie si baie, - parchet in camere, - tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan. Utilitati: - retea de alimentare cu apa, - retea de canalizare, - retea de alimentare curent electric, - retea de alimentare cu gaz, Se vinde complet mobilata si utilata.
 • X0DNX21D01 - Casa de Vanzare in Busteni, 229.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 229.000 €
  Vila de vanzare in Busteni cu regim de D+P+M, suprafata totala de 362 mp si teren in suprafata de 414 mp. Casa este compusa din: Demisol: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie si pivnita; Parter: Living, 3 dormitoare, bucatarie, baie si hol; Mansarda: 5 camere cu bai proprii, bucatarie si hol. Imobilul se afla intro zona linistita si usor accesibila.
 • X0DNX11E08 - Casa de Vanzare in Busteni, 145.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 145.000 €
  Casa de tip duplex are un regim de inaltime P+E, o suprafata totala de 118 mp si dispune de un teren in suprafata de 408 mp. Aceasta are urmatoarea structura: Subsol: pivnita; Parter: Camera de zi, bucatarie generoasa, baie, o terasa deschisa, hol intrare si casa scarii; Etaj: 2 dormitoare, un birou, baie si hol. Casa de tip duplex a fost construita in anii 70 din caramida si lemn. Beneficiaza de centrala termica proprie si separatie la toate utilitatile, o curte generoasa si se afla intr-o zona centrala din Busteni, avand acces facil catre numeroase facilitati.
 • X0DNX2A55 - Casa de Vanzare in Busteni, 249.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 249.000 €
  Vila de vanzare in Zamora, orasul Busteni, cu o suprafta construita de 265 mp si teren de 268 mp are priveliste la munte si acces auto facil. Compartimentare: Parter: Living, dormitor, baie, bucatarie, camera C.T., terasa, vestibul; Etaj: Trei dormitoare, trei bai, trei balcoane; Mansarda: Trei dormitoare, trei bai, trei balcoane. Se vinde mobilata si utilata.
 • X0DNX2AAE - Casa de Vanzare in Busteni, 460.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 460.000 €
  Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului. Aceasta se preteaza la activitati cu caracter turistic. Vila are o suprafata utila (SU) de 320.00 mp, suprafata construita desfasurata (SCD) de 384.00 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 879.00 mp. Compartimentare: Demisol: 1 Dormitor, o baie, crama; Parter: Living, bucatarie, dinig, terasa inchisa, terasa deschisa, bar, 1 G.S., 1 birou, dormitor cu baie; Etaj: Trei dormitoare, trei bai, balcon; Mansarda: Trei dormitoare, trei bai, balcon. In curte, exista foisor inconjurat de un parau captat, plin cu pastravi, loc de relaxare, loc de joaca pentru copii. ...Pretul afisat este negociabil...
 • X0DNX11E6D - Casa de Vanzare in Busteni, 160.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 160.000 €
  Agentia MERVANI va propune spre vanzare casa in Busteni, zona Zamora. Casa este amplasata într-o zona deosebita, cu vedere directa catre Crucea Caraiman, cu vecinatati linistite, aflandu-se în apropierea Castelului Cantacuzino si Manastirii Caraiman. Imobilul este compus din doua apartamente, in regimul P+E, fiind compartimentat astfel: Parter: apartament compus din bucatarie, living, 3 dormitoare si 2 bai. Etaj: apartament compus din bucatarie, living, 3 dormitoare si 2 bai. Stadiul casei este nefinalizat si necesita investitie.
 • X0DNX21688 - Casa de Vanzare in Busteni, 150.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 150.000 €
  Vila este in Busteni, are regim de inaltime S+P+2E+Turn si beneficiaza de teren in suprafata de 377 mp. Structura acesteia este urmatoarea: Subsol: boxa (30 mp). Parter: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces (86.16 mp). Etaj 1: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces + antreu + terasa (91.98 mp). Etaj 2: 2 dormitoare + bucatarie + baie + hol de acces + antreu + terasa (83.00 mp). Turn: balcon inchis (5 mp). In curte este amenajat un foisor deschis si un loc pentru gratar.
 • X0DNX21900 - Casa de Vanzare in Busteni, 749.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 749.000 €
  Vila de lux are un regim de inaltime D+P+E+M, este edificata pe un teren in suprafata de 278 mp si are o suprafata construita desfasurata de 515 mp. Aceasta este compartimentata astfel: Demisol: Garaj, spatii tehnice, grup sanitar si casa scarii. Parter: Living cu semineu functional, dining, un dormitor cu baie si terasa proprie, doua terase, una acoperita, dotata cu barbeque si o chicineta de vara, si una descoperita acoperita cu gazon natural. Etaj: 3 dormitoare fiecare avand dressing si baie proprie, 2 terase. Mansarda: Spatiu de relaxare format dintr-o camera de divertisment (30 mp), sauna cu grup sanitar si o terasa deschisa de apr. 30 de mp. Vila se afla situata intr-o zona deosebita, aproape de centru si de partia de ski. Arhitectura acesteia este unica, cu spatii vitrate generoase ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor, dar mai ales catre masivul Caraiman. Finisajele interioare sunt de top, iar mobilierul a fost ales cu grija pentru a completa valoarea deosebita a imobilului. Ergonomia spatiilor interioare si exterioare a fost gandita in detaliu, intr-un mod ce fac din acest imobil alegerea potrivita pentru o casa de vacanta selecta.
 • X0DNX21C92 - Casa de Vanzare in Busteni, 480.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 480.000 €
  Pensiune cu regim de inaltime D+P+E+M de vanzare in Busteni, avand suprafata construita de 472 mp si fiind edificata pe un teren in suprafata de 450 mp. Structura pensiune: Demisol: sala de mese, bucatarie, baie, hol, casa scarii si o terasa exterioara in suprafata de aproximativ 30 mp avand barbeque; Parter: Receptie, 4 camere cu bai proprii, hol si casa scarii; Etaj: 3 camere cu bai proprii, 2 balcoane, living cu bucatarie open space, hol si casa scarii; Mansarda: 4 camere cu bai proprii. Pensiunea se afla intr-o zona ce ofera o priveliste superba catre muntii Bucegi.
 • X0DNX11051 - Casa de Vanzare in Busteni, 190.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 190.000 €
  De vanzare casa si teren in suprafata de 261 mp., situata in Busteni.   Aceasta este formata din 2 apartamente complet mobilate, cu intrari separate, izolate termic interior si exterior astfel: Apartament parter: 3 dormitoare, living, bucatarie, baie, camera de oaspeti, wc de serviciu si sera; Apartament etaj: 3 dormitoare, living, baie, bucatarie, casa scarii , beci la demisol. Locuinta dispune de: - Contoare electrice separate; - Centrala termica si sobe de teracota pe gaz; - Dependinte cu o curte interioara; - Garaj extins; - Loc de parcare in curte pentru 3 masini.
 • X0DN20B4 - Casa de Vanzare in Busteni, 195.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 195.000 €
  Vila de vanzare in orasul Busteni Vila ( D + P + E + M ) de caramida in zona Valea Alba, construita in 1994. Vila are o suprafata construita de 410.28 si utila de 337.73 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 591 mp. Compartimentare: Demisol: 3 camere , baie , hol; Parter: 2 camere, vestibul, hol, bucatarie, camara, terasa; Etaj: 4 camere , hol, baie, 3 balcoane; Mansarda: 2 camere , baie , 2 balcoane si hol. Toate utilitatile sunt existente la proprietate. Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati!
 • X0DNX21E66 - Casa de Vanzare in Busteni, 280.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 280.000 €
  Agentia MERVANI va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE o vila in Busteni in circuit turistic - ideal aparthotel. Imobilul este situat in Busteni, in zona Golfului Regal - Piatra Arsa, pe un platou insorit ce va ofera cea mai spectaculoasa priveliste asupra Masivului Bucegi, cu acces facil la DN1. Proiectarea cladirii a fost facuta dupa toate standardele in vigoare, structura rezistenta fiind din cadre de beton armat, iar zidaria din caramida. Imobilul are o suprafata construita totala de 259,35 mp, fiind compus din 2 apartamente si 2 garsoniere, avand un regim de inaltime P+E si este situat pe un teren de 235 mp. Apartamentele beneficiaza de finisaje si dotari moderne: pardoseli din gresie si parchet, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan, usi metalice, usi interioare, obiecte sanitare. Fiecare apartament si garsoniera sunt bransate si contorizate separat pentru toate utilitatile (energie electrica, gaze, apa). Imobilul se vinde complet mobilat si utilat!
 • X0DNX1137C - Casa de Vanzare in Busteni, 350.000 €
  Casa de Vanzare in Busteni, 350.000 €
  Casa S+D+P de vanzare in zona semicentrala a statiunii Busteni, aceasta avand 6 camere si 5 bai, plus anexe si dependinte (garaj, beci, magazie). Casa a fost construita in jurul anilor 1979 pe fundatie din beton, cu pereti din caramida si acoperita cu tigla. Casa beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile. Prepararea apei calde si incalzirea este realizata cu ajutorul a doua centrale termice, casa beneficiind de incalzirea clasica cu calorifere dar si prin pardoseala. Finisajele sunt de cea mai buna calitate (travertin, stejar).

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Case de Vanzare Busteni, nu ezitati sa ne contactati la 0733.255.882

Informatii generale despre orasul Busteni:

Busteni este un mic oras de munte in nordul judetului Prahova, Muntenia, in centrul Romaniei. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, care au altitudinea maxima de 2.505 m. Are o populatie de 10.374 locuitori.

Altitudinea medie a orasului Busteni este de 850 m. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane. Situat la 135 km de Bucuresti, se intinde 7 km de-a lungul vaii intre "Vadul Cerbului" si tunelul sapat in pintenul muntelui "Muchia Lunga".

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Busteni.

Imobiliare Busteni


Proiecte Imobiliare Busteni


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Busteni