Casa de Vanzare in Cornu


Imobil: Casa de Vanzare Casa de Vanzare in Cornu, 149.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Cornu, Centrala
Judet: Prahova
Cod: X0DNX1B87
Pret: 149.000 €
   

Detalii constructive:

Apartament in Casa: Nu Suprafata: 250 m2
Camere: 6 Teren: 665 m2
Descriere: CASA P+M de vanzare in zona centrala a comunei Cornu, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu tabla Lindab, izolata la exterior cu polistiren.
Casa are suprafata construita de 250 mp, suprafata utila de 230 mp, dispune de teren in suprafata de 665 mp si face parte dintr-un duplex.
Compartimentare:

Parter: living, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, CT (camera tehnica);
Mansarda: 3 dormitoare, doua bai si terasa.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare CornuCase de Vanzare Cornu:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Casa de Vanzare in Cornu, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX11D56 - Casa de Vanzare in Cornu, 95.000 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 95.000 €
  Casa de Vanzare, situata in Comuna Cornu de Sus, avand suprafata de 151 mp si un teren in suprafata de 850 mp. Compartimentare: parter: 3 camere, baie, bucatarie si hol; etaj mansardat: camera, baie si o zona generoasa de pod. Casa are incalzire centrala termica proprie dar a pastrat si sobele de teracota. Constructia este realizata din zidarie, are planseu de beton peste parter. Beneficiaza de garaj pentru aprox 3 autoturisme si are beci.  Utilitati: Apa, gaze, curent electric si fosa septica.  
 • X0DNX21873 - Casa de Vanzare in Cornu, 140.000 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 140.000 €
  Vila D+P+E+M, de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Carnu, satul Cornu de Jos.   Imobilul D+P+E+M, construit in 2007, are structura de rezistenta realizata in cadre de beton armat, cu pereti din zidarie (caramida), avand o suprafata construita la sol de 338 mp si o suprafata total desfasurata de 917 mp. Imobilul este racordat la toate utilitatile: apa, gaz, curent (220 V / 380 V), canalizare pe 2 tronsoane.Constructia a fost edificata astfel incat sa poata fi utilizata si ca pensiune, datorita unei bune compartimentari:Demisol: in suprafata de 35 mp, este compus dintr-o crama (28 mp) + camera tehnica, cu acces in spatele cladirii;Parter: in suprafata de 300 mp, include si un spatiu comercial amenajat in suprafata de 70 mp cu utilitatile independente; Etaj: in suprafata de 291 mp, open-space, are peretii tencuiti, fara tamplarie exterioara.Mansarda: in suprafata de 291 mp, este construita pe structura usoara, din lemn, pe un planseu din beton armat, fiind configurata pentru 11 camere decomandate, putand fi amenajate si 11 bai . Acoperisul este realizat din lemn, fiind invelit cu tabla tip Lindab. Constructia dispune de un teren in suprafata de 740 mp, imprejmuit cu gard metalic, cu parcare, sera, magazie, pomi fructiferi. Imobilul poate avea numeroase destinatii: spatiu comercial, pensiune cu restaurant, policlinica, spital, etc
 • X0DNX1B87 - Casa de Vanzare in Cornu, 149.000 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 149.000 €
  CASA P+M de vanzare in zona centrala a comunei Cornu, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu tabla Lindab, izolata la exterior cu polistiren. Casa are suprafata construita de 250 mp, suprafata utila de 230 mp, dispune de teren in suprafata de 665 mp si face parte dintr-un duplex. Compartimentare: Parter: living, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, CT (camera tehnica); Mansarda: 3 dormitoare, doua bai si terasa.
 • X0DNX111AF - Casa de Vanzare in Cornu, 70.000 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 70.000 €
  Imobilul este pretabil atat pentru casa de vacanta la munte, de locuit, cat si pentru orice activitate comerciala, respectiv: restaurant, sediu social, birouri, magazin, brutarie, clinica privata, club, sala de sport, gradinita etc. Imobil D+P+E de vanzare, situat in zona DN1 a Comunei Cornu, construit in anul 1942. Regim Tehnic: Regim inaltime: D+P+E; Tip: decomandat; Teren: 2802 mp, curti constructii si 5206 mp neconstruibil; Deschidere: 51.80 mp; SC: 228.30 mp; SU: 145.15 mp; Terase: 57.00 mp. Caracteristici constructive: Fundatie: beton; Pereti: zidarie; Pardoseli: dusumea; Planseu: beton; Acoperis: tabla si tigla. Compartimentare: Demisol: camera; Parter: vestibul, camera de zi, camera, camera, hol, WC, terasa; Etaj: camera, baie, camera, grup sanitar, hol, camera, terasa, grup sanitar, spalator; Anexa Gospodareasca: camera, camera; Cotet. Salubritate. Imobilul se vinde nemobilat si neutilat!
 • X0DNX21E22 - Casa de Vanzare in Cornu, 137.000 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 137.000 €
  Casa D+P+E+M de vanzare, situata in Comuna Cornu, satul Cornu de Sus. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, stalpi plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: • marmura in living, gresie si faianta in bucatarie si baie (zona parterului). La etaj parchet din lemn in dormitoare, gresie si faianta in cele 3 bai. • scara este confectionata din beton si placata cu gresie ceramica. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI: - Regim de inaltime: D+P+E+M; - Suprafata construita desfasurata: 178 mp; - Suprafata utila: 146 mp; - Teren in suprafata de 559 mp. COMPARTIMENTARE: DEMISOL: • Garaj. PARTER: • Living, baie, bucatarie, terasa, hol si casa scarii. ETAJ: • 3 dormitoare cu baie proprie, hol si casa scarii. MANSARDA: • Neamenajata.
 • X0DNX21E11 - Casa de Vanzare in Cornu, 169.900 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 169.900 €
  Vila de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu de Jos, avand suprafata desfasurata de 252 mp si un teren in suprafata de 802 mp, construita din caramida cu fundatie si stalpi din beton armat, compartimentata astfel: Parter: Living, dormitor, baie, debara, hol, bucatarie, terasa, camera tehnica si garaj. Etaj: Living, doua dormitoare, baie si terasa. Accesul la etaj se face pe o scara exterioara. Utilitati: Apa, gaze, curent electric si canalizare.
 • X0DNX21E09 - Casa de Vanzare in Cornu, 230.000 €
  Casa de Vanzare in Cornu, 230.000 €
  Vila de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu de Jos, construita in anul 1995 din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, compartimentata astfel: Demisol: pivnita, atelier cu scule si camera centralei. Parter: Living, sufragerie, doua dormitoare, bucatarie, camara, terasa acoperita in suprafata de 40 mp, baie, hol si casa scarii. Etaj: doua dormitoare, living, baie, sufragerie, bucatarie, dressing si terasa. Dotari: Vila este izolata cu polistiren de 10 cm, gresie, faianta, parchet din stejar si acoperita cu tabla Lindab, iar incalzirea se face cu centrala termica Viessman. Bucataria este mobilata/utilata. Vila detine si un teren in suprafata de aproximativ 1000 mp din care 700 mp sunt livada cu pomi fructiferi ( pere, mere, pruni, visine, cirese ) Utilitati: Apa, gaze, curent electric si canalizare.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Case de Vanzare Cornu, nu ezitati sa ne contactati la 0733.255.882

Informatii generale despre orasul Cornu:

Cornu este o localitate in judetul Prahova, Muntenia, Romania.

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Cornu.

Imobiliare Cornu


Proiecte Imobiliare Cornu


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Cornu