Garsoniera de Vanzare in Sinaia


Imobil: Garsoniera de Vanzare Garsoniera de Vanzare in Sinaia, 50.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Sinaia, Calea Moroieni
Judet: Prahova
Cod: X0DNX01E80
Pret: 50.000 €
   

Detalii constructive:

Camere: 1 Etaj: 2
Suprafata: 36 m2 Confort: 1
Descriere: Agentia MERVANI va propune spre vanzare GARSONIERA in Sinaia, cartier Izvor.
Garsoniera este situata la etajul al II-lea intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E.

Compartimentare: camera, bucatarie, baie si hol in suprafata de 36 mp.

Se vinde complet mobilata si utilata, exact ca in galeria foto. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, beneficiaza de internet si cablu TV iar utilitatile sunt contorizate independent.
Asezarea garsonierei este foarte buna, in imediata vecinatate se afla centrele comerciale, gradinite, scoala, etc.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaGarsoniere de Vanzare Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Garsoniera de Vanzare in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

  • X0DNX01E2A - Garsoniera de Vanzare in Sinaia, 72.000 €
    Garsoniera de Vanzare in Sinaia, 72.000 €
    AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare o GARSONIERA mobilata/utilata situata intr-un imobil construit in 2007-2009 in Sinaia. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, baie si balcon, in suprafata construita totala de 60,34 mp. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie iar utilitatile sunt contorizate independent. Garsoniera are priveliste spre muntii Caraiman. Se vinde mobilata si utilata complet.
  • X0DNX01E80 - Garsoniera de Vanzare in Sinaia, 50.000 €
    Garsoniera de Vanzare in Sinaia, 50.000 €
    Agentia MERVANI va propune spre vanzare GARSONIERA in Sinaia, cartier Izvor. Garsoniera este situata la etajul al II-lea intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Compartimentare: camera, bucatarie, baie si hol in suprafata de 36 mp. Se vinde complet mobilata si utilata, exact ca in galeria foto. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, beneficiaza de internet si cablu TV iar utilitatile sunt contorizate independent. Asezarea garsonierei este foarte buna, in imediata vecinatate se afla centrele comerciale, gradinite, scoala, etc.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Garsoniere de Vanzare Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la 0733.255.882

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia