Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni


Imobil: Spatiu Turistic de Vanzare Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 345.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Busteni, Zamora
Judet: Prahova
Cod: X0DNX41BBD
Pret: 345.000 €
   

Detalii constructive:

Incaperi: 12 Teren: 409 m2
Suprafata: 430 m2
Descriere: Pensiune de vanzare in orasul Busteni zona Zamora.
Regim de inaltime: D+P+E+M.
Constructie realizata din cadre de beton si bca, construita in 2009 cu o suprafata construita de 430 mp.
Dispune de un teren cu suprafata de 410 mp.
Compartimentare:

Demisol: restaurant in suprafata de cca 100 mp., bucatarie, 2 grupuri sanitare, camera centrale termice;
Parter: 4 camere, 4 bai si 4 balcoane, hol, casa scarii si terasa cca. 150 mp.;
Etaj: 4 camere, 4 bai si 4 balcoane, hol si casa scarii;
Mansarda: 2 camere, 2 bai, 1 apartament cu doua camere si baie, 3 balcoane, hol si casa scarii.

Finisaje: faianta, gresie, parchet (12 mm), granit pe casa scarii, exterior vila anvelopat cu polistiren de 8 mm., vopsea decorativa, balcoane si scara interioara cu balustrade din fier forjat si mana curenta din lemn masiv, instalatia de apa din teava de cupru, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, tamplarie interioara si usi din pvc, 2 centrale termice pe gaz.
Imobilul se vinde functional, cu rezervari in derulare!
Se vinde complet mobilata si utilata.
Utilitati: apa, canalizare, energie electrica (instalatie de 380 volti), gaze.
Se poate vinde si prin dezmembrare, apartamentul de la mansarda la pretul de 165.000 euro si apartamentul de la etajul 1 la pretul de 185.000 euro.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare BusteniSpatii Turistice de Vanzare Busteni:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX41B6D - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 470.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 470.000 €
  Pensiunea este in Busteni, are regim de inaltime D+P+E+M, suprafata construita de 472 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 450 mp. Aceasta este structurata astfel: Demisol: Sala de mese, bucatarie, baie, hol, casa scarii si o terasa exterioara in suprafata de apr 30 mp avand barbeque. Parter: Receptie, 4 camere cu bai proprii, hol si casa scarii; Etaj: 3 camere cu bai proprii, 2 balcoane, living cu bucatarie open space, hol si casa scarii; Mansarda: 4 camere cu bai proprii. Imobilul se afla intr-o zona deosebita, beneficiind de o priveliste superba catre munti. De asemenea, dispune de un portofoliu bogat de clienti fideli, reprezentand varianta ideala pentru un business in domeniul turistic, avand clasificare de 3 stele.
 • X0DNX41DBF - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 495.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 495.000 €
  Vila turistica de vanzare in Busteni, avand o suprafata totala de 773 mp, un regim de inaltime P+E+M si fiind edificata pe un teren in suprafata de 1100 mp. Aceasta are urmatoarea structura: Parter: Living cu semineu functional si dining cu iesire pe o terasa deschisa de apr 50 mp, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai, 1 wc de serviciu, camera tehnica, hol si casa scarii; Etaj: Living room cu iesire pe o terasa exterioara de 34 mp, bucatarie, 5 camere, 3 bai, hol si casa scarii; Mansarda: Camera de 52 mp si o baie. Vila dispune de un garaj in suprafata de 52 mp, o curte amenajata cu alei pietonale, gazon si arbusti ornamentali. Se afla intr-o zona usor accesibila si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita catre masivul Caraiman.
 • X0DNX41D42 - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 480.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 480.000 €
  SPATIU TURISTIC DE VANZARE IN BUSTENI Imobilul este situat intr-o zona agreata de turisti, atat vara cat si iarna cu o priveliste frumoasa catre muntii Caraiman. Este construit in jurul anilor 2000 iar regimul de inaltime este: D+P+E, in suprafata construita de 360 mp. Compartimentare: demisol: zona pentru spatiu tehnic, zona pentru depozitare si un apartament cu 2 camere mobilat si utilat complet( apartamentul cu intrare separata); parter: apartament cu 2 camere, bucatarie si baie, mobilat si utilat complet (cu intrare separata); tot in zona parterului se poate dezvolta chiar si o activitate comerciala, tinand cont de spatiul generos sau poate fi recompartimentat in functie de nevoile clientului. etaj: zona pentru restaurant de aprox.40 persoane, bucatarie spatioasa si terasa; Incalzirea se efectueaza cu centrala termica independenta. Utilitatile sunt contorizate separat.
 • X0DNX41BC6 - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 320.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 320.000 €
  Vila/Pensiune de vanzare in orasul Busteni, zona Zamora. Pensiunea se afla intr-o zona linistita, la marginea padurii si are o priveliste frumoasa catre masivul Caraiman. Regimul de inaltime este D+P+2E+M, iar terenul aferent constructiei este in suprafata de 500 mp. Configurarea pe etaje: Demisol: sala de gimnastica, sala de masaj, camera tehnica (2 hidrofoare, boiler), grup sanitar, sala pentru sauna; Parter: 2 (doua) dormitoare, living, grup sanitar, bucatarie, hol si garaj; Etajul 1: living cu bucatarie deschisa, 4 (patru) dormitoare cu bai proprii; Etajul 2: living cu bucatarie deschisa, 4 (patru) dormitoare cu bai proprii, terasa si balcon; Mansarda: 2 (doua) dormitoare despartite de living, hol, grup sanitar. Cladirea este din zidarie cu pereti din BCA si invelitoarea tip Lindab. La interior peretii sunt imbracati in rigips, iar la exterior este izolata termic. Incalzirea se realizeaza cu 3 (trei) centrale termice, cate una pentru fiecare nivel. Curtea este amenajata si beneficiaza de o zona de gratar si foisor. Pensiunea se vinde mobilata si utilata. Se accepta schimb cu proprietate in Bucuresti.
 • X0DNX41426 - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 1.200.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 1.200.000 €
  Pensiune de vanzare, situata in perimetrul central al orasului Busteni. Pensiunea are o arhitectura (cu elementele de constructie si design atat exterior, cat si interior) montana, tipic zonei si a peisajului in care a fost incadrata, fiind situata la poalele Masivului Caraiman. Constructia este amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar si cu o vedere spectaculoasa asupra Masivului Caraiman si a monumentului ridicat in cinstea Eroilor Neamului, Crucea Caraiman. Accesul, atat auto, cat si pietonal, este unul facil, beneficiind de trotuare si drum asfaltat, aceasta fiind amplasata la o distanta de cca 200-300 m de centrul statiunii, dar si cea mai importanta artera rutiera (DN 1). Pensiunea are suprafata construita desfasurata (SCD / D+P+2E+M+S) de 1026.79 mp, suprafata utila (SU) de 876.78 mp si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 423.26 mp. De asemenea, proprietatea beneficiaza de parcare pentru cca zece (10) autoturisme, iluminat nocturn. Finisaje: beneficiaza de placari cu gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Facilitati: fiecare camera beneficiaza de baie si balcon propriu. Caracteristici constructive: fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din zidarie de caramida, acoperisul pe sarpanta din lemn, acoperita cu tabla tip Lindab.
 • X0DNX41CB4 - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 650.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 650.000 €
  DOMENIU IMOBILIAR de vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa Domeniul este compus din 2(doua) vile cu regim de inaltime P+E1+E2, teren in suprafata de 3501 mp si teren de tenis. Zona este usor accesibila in orice sezon si beneficiaza de intimitate fata de imobilele vecine. Confortul si amplasamentul imobilului este unul deosebit. Proprietatea este intretinuta cu spatii verzi, alei pietruite, arbori ornamentali si iluminat exterior. Fiecare vila beneficiaza pentru relaxare outdoor de teren de tenis si foisor cu capacitate de aprox. 20 pers. Ambele vile se vand mobilate si utilate, constructiile fiind aproape identice (realizate in oglinda). Compartimentare pe fiecare vila: Parter: Living cu dining, bucatarie generoasa, spatiu tehnic, baie de serviciu si terasa proprie; Etaj I: 4(patru) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Etajul II: 4(patru) dormitoare cu bai si balcoane proprii; C1 beneficiaza de suprafata desfasurata totala de 495 mp; C2 beneficiaza de suprafata desfasurata totala de 370 mp. Toate utilitatile sunt functionale: apa, gaz, curent electric, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie; Arhitectura imobilelor a fost gandita inclusiv pentru pensiune, (fiind clasificate la 3 stele), cu spatii generoase, ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor, dar mai ales catre masivul Caraiman. Daca ulterior se doreste dezmembrarea vilelor, procedura este accesibila, tinand cont de faptul ca, pentru vila din spate exista cale de acces in proprietate. Beneficiaza de locuri de parcare pe proprietate pentru fiecare vila. Pretul include TVA.
 • X0DNX4B0A - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 265.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 265.000 €
  Pensiune de vanzare in Busteni, situat in zona centrala a statiunii. C1. Pensiune cu regim de inaltime S+P+E+M, cu suprafata construita de 556,62 mp, suprafata utila de 385,11 mp si compartimentata astfel: Subsol: beci, camera centralei termice; Parter: living, dinner space, bucatarie, wc serviciu, camera cu hol si baie, casa scarii, terasa; Etaj: 6 camere, 6 bai, 4 balcoane, hol, casa scarii; Mansarda: 1 apartament cu 2 camere si baie, hol, casa scarii. C2. Pensiune (P+E) cu suprafata construita de 115,55 mp, suprafata utila de 91,49 mp si compartimentata astfel: Parter: 1 camera, bucatarie si baie, 1 camera cu baie, hol si casa scarii; Etaj: apartament 2 camere, bucatarie, baie, 2 balcoane, hol, casa scarii. Compartimentarea vilei permite desfasurarea activitatii de Pensiune Turistica.
 • X0DNX41BBD - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 345.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 345.000 €
  Pensiune de vanzare in orasul Busteni zona Zamora. Regim de inaltime: D+P+E+M. Constructie realizata din cadre de beton si bca, construita in 2009 cu o suprafata construita de 430 mp. Dispune de un teren cu suprafata de 410 mp. Compartimentare: Demisol: restaurant in suprafata de cca 100 mp., bucatarie, 2 grupuri sanitare, camera centrale termice; Parter: 4 camere, 4 bai si 4 balcoane, hol, casa scarii si terasa cca. 150 mp.; Etaj: 4 camere, 4 bai si 4 balcoane, hol si casa scarii; Mansarda: 2 camere, 2 bai, 1 apartament cu doua camere si baie, 3 balcoane, hol si casa scarii. Finisaje: faianta, gresie, parchet (12 mm), granit pe casa scarii, exterior vila anvelopat cu polistiren de 8 mm., vopsea decorativa, balcoane si scara interioara cu balustrade din fier forjat si mana curenta din lemn masiv, instalatia de apa din teava de cupru, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, tamplarie interioara si usi din pvc, 2 centrale termice pe gaz. Imobilul se vinde functional, cu rezervari in derulare! Se vinde complet mobilata si utilata. Utilitati: apa, canalizare, energie electrica (instalatie de 380 volti), gaze. Se poate vinde si prin dezmembrare, apartamentul de la mansarda la pretul de 165.000 euro si apartamentul de la etajul 1 la pretul de 185.000 euro.
 • X0DNX412BD - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 450.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 450.000 €
  Pensiune de vanzare in Busteni, zona Zamora, cu suprafata construita de 490 mp si teren in suprafata de 500 mp. Pensiune 3***, cu regim de inaltime D+P+2E+M, compusa din: Demisol: restaurant, bucatarie, camera centrala termica, hol, casa scarii, doua grupuri sanitare, camera alimente; Parter: 3 camere, doua bai, hol, bucatarie, casa scarii, terasa; Etaj 1: 5 camere cu baie fiecare, hol, casa scarii; Etaj 2: 5 camere cu baie fiecare, hol, casa scarii; Mansarda: 3 camere, baie, bucatarie, hol, casa scarii.
 • X0DNX41C0A - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 330.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 330.000 €
  Pensiune de vanzare in Busteni, Poiana Tapului! Pensiunea a fost construita inainte de anul 2000, din zidarie si lemn, fiind recent renovata la interior. Beneficiaza de o suprafata generoasa de teren unde se pot desfasura diverse activitati in aer liber. Se afla in apropierea partiei de schi Kalinderu si a castelului Cantacuzino. Accesul la proprietate se face pe strada asfaltata. Este formata din doua corpuri de proprietate: primul corp: P+M, cu doua camere, bucatarie si baie in suprafata construita totala de 31 mp; al II lea corp: P+M, cu 3(trei) camere cu living si baie proprie, 1 camera dubla cu baie proprie, in suprafata construita totala de 257 mp; Toate camerele sunt mobilate si utilate complet; Mobilierul, electronicele si electrocasnicele sunt de cea mai buna calitate si ofera un confort sporit intregii proprietati. Utilitatile sunt contorizate individual. Pensiunea este introdusa in circuitul turistic si este functionala, recenziile fiind foarte bune. Se vinde la cheie!
 • X0DNX41130 - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 1.500.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 1.500.000 €
  Pensiune de vanzare, cu regim de inaltime D+P+Em, situata in perimetrul semicentral al localitatii-statiune Busteni. Pensiunea are suprafata construita desfasurata (SCD) (D+P+Em) de 981.70 mp, suprafata utila (SU) de 730.21 mp si a fost edificata pe un teren cu suprafata de 1619.00 mp. Accesul atat auto cat si pietonal este unul facil beneficiind de trotuare si drum asfaltat aceasta fiind amplasata la o distanta de cca 300-400 m de cea mai importanta artera rutiera a statiunii. Curtea este complet amenajata, aceasta beneficiind de spatii verzi / gazon, cu arbori si arbusti ornamentali si rigole de flori, alei pietonale placate cu piatra cioplita. De asemenea, proprietatea beneficiaza de parcare asfaltata pentru zece (10) autoturisme, sistem de supraveghere video cu patru (4) celule (camera video), iluminat nocturn, elemente de décor (car, mini-fantana arteziana, statuiete, etc…) Compartimentare: Demisol: Camera (CT) Centralei Termice, crama, hol cu casa scarii, sala fitness, wc, dus, sauna, hol ce permite accesul si din exteriorul imobilului, toate in suprafata utila (SU) de 94.33 mp si construita totala (SC) de 128.11 mp; Parter: sas, 2*wc, loc de luat masa, camera de zi, bucatarie, depozitare, camara, hol cu 2*casa scarii, 4*dormitor, 4*hol, 4* baie, terasa acoperita, toate in suprafata construita (SC) de 486.25 mp si utila (SU) de 395.57 mp; Etaj mansardat: 6* dormitor fiecare cu hol, baie si balcon propriu unul dintre acestea avand si dressing, hol cu casa scarii, balcon interior, toate in suprafata construita (SC) de 367.34 mp si utila (SU) de 243.31 mp. Finisaje: Aceasta beneficiaza de placari cu gresie, faianta, parchet, granit si marmura, tamplarie PVC Rehau patru (4) camere cu geam termopan tip Low-E. Facilitati: Jacuzzi, sauna, sala fitness, crama, parcare, incalzire in pardoseala in living, mini-sera in balconul interior de la etajul mansardat, centrala telefonica, etc… Caracteristici constructive: Fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din zidarie de caramida, acoperisul pe sarpanta din lemn, acoperita cu tigla Bramac. Aceasta se vinde mobilata si utilata sau poate fi inchiriata.
 • X0DNX41DA0 - Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 300.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Busteni, 300.000 €
  VILA TURISTICA DE VANZARE IN BUSTENI, ZAMORA Va propunem spre vanzare VILA TURISTICA (clasificata 3 stele), avand in componenta 9 camere cu bai proprii, zona pentru servit masa (2 zone) si bucatarie, in suprafata de 300 mp. Imobilul a fost construit in anul 2007 si este dispus pe P+2E, constructia fiind din zidarie. Vila este dispusa pe un teren in suprafata de 300 mp. Curtea beneficiaza de foisor si de gratar si parcare pentru 3 autoturisme. Este situata catre punctele cardinale S-E, fiind insorita toata ziua. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, utilitatile fiind contorizate individual. Vila se vinde mobilata si utilata.

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Spatii Turistice de Vanzare Busteni, nu ezitati sa ne contactati la 0733.255.882

Informatii generale despre orasul Busteni:

Busteni este un mic oras de munte in nordul judetului Prahova, Muntenia, in centrul Romaniei. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi, care au altitudinea maxima de 2.505 m. Are o populatie de 10.374 locuitori.

Altitudinea medie a orasului Busteni este de 850 m. Este una din cele mai populare statiuni de munte, oferind panorame spectaculoase, o multime de oportunitati si activitati de vacanta, de la schi, la excursii montane. Situat la 135 km de Bucuresti, se intinde 7 km de-a lungul vaii intre "Vadul Cerbului" si tunelul sapat in pintenul muntelui "Muchia Lunga".

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Busteni.

Imobiliare Busteni


Proiecte Imobiliare Busteni


Cadastru Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Busteni