Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia


Imobil: Spatiu Turistic de Vanzare Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 590.000 €
GALERIE FOTO
Localitate: Sinaia, Deosebita
Judet: Prahova
Cod: X0DNX412C7
Pret: 590.000 €
   

Detalii constructive:

Incaperi: 10 Teren: 530 m2
Suprafata: 524 m2
Descriere: Hotel/Pensiune de Vanzare in Sinaia, avand suprafata utila de 382 mp. , suprafata construita de 524 mp. si teren in exclusivitate in suprafata de 530 mp.
Finisaje si Dotari:

3 bucatarii mobilate din lemn masiv si dotate cu electrocasnce Electrolux incastrate in mobila;
7 bai cu cabine de dus;
3 terase cu balustrade din fier forjat;
4 garaje;
sauna;
sala fitness;
curte libera cu suprafata de 300 mp;
pozitionare ultracentrala;
priveliste panoramica catre Bucegi.

In sufragerii, dormitoare si birouri s-a folosit parchet Exotic Merbau.
In bai si bucatarii, piatra naturala de Travertin.
Pentru conservarea arhitecturii fatadei, au fost pastrate si reconditionate ferestrele originale, din lemn.
Incalzirea se face prin pardoseala electrica, garantata 100 de ani, eficienta si foarte placuta ca ambient, lasand impresia intrarii intr-o camera incalzita natural. Avantajele instalatiei le reprezinta costuri reduse de intretinere.
Mobilierul este unul de inalta calitate, in anumite camere facut pe comanda. Furnizorul principal al mobilierului este Mobexpert.
La nota de distinctie contribuie Vitraliile clasice din sticla colorata inbinata cu plumb care poarta semnatura artistului plastic Ioan Cadar.
In fiecare apartament se afla cate un semineu pe lemne, marca Laudel
Vila beneficiaza, individual, de toate utilitatile:

retea de alimentare cu apa;
canalizare;
retea de alimentare curent electric trifazic;
retea alimentare gaz;
conexiune Catv, telefonie si internet wireless, interfon, supraveghere video.

Lucrarile de restaurare a Vilei s-au finalizat la sfarsitul anului 2012 si au durat 2 ani timp in care cladirea a fost reproiectata si restaurata conform planurilor originale, respectand cu acuratete arhitectura exteriorului. Interiorul constituie un spatiu cu o atmosfera aparte, detaliile si materialele folosite contribuind mult la aceasta.
Vila restaurata de un celebru Arhitect premiat la concursuri internationale, a reproiectat spatiile pentru a oferi locatarilor confortul si utilitatea maxima. Lemnul de bambus, marmura si vitraliile sunt doar cateva din elementele ce confera incaperilor un aer luxuriant si distins.
Propietatea poate fi transformata intr-o afacere profitabila prin inchirierea celor 3 apartamnete ale vilei (cu intrare separata fiecare) in regim hotelier, iar parterul (zona garajelor) se poate transforma intr-un Restaurant de 50 de locuri in interior + 20 in exterior, in acest sens existand un plan arhitectural.
Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie:

Andrei Gornea

Andrei Gornea
andrei@mervani.ro
0720.900.678
Nume:
E-Mail:
Telefon:
Mesaj:


 

Anunturi imobiliare SinaiaVanzari Spatii Turistice Sinaia:


Daca sunteti in cautarea unui imobil, gen Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, va recomandam sa incercati una din ofertele imobiliare prezentate mai jos sau folositi motorul de cautare (vezi dreapta sus):

 • X0DNX41CC9 - Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 615.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 615.000 €
  HOTEL DE VANZARE IN SINAIA Hotel cu capacitate de cazare de aprox. 55 persoane, incluzand restaurant si sala de conferinte . Beneficiaza de zona SPA, avand jacuzzi si sauna. Toate camerele au bai proprii, sunt mobilate si utilate, dotate cu wifi. Deasemenea HOTELUL se afla intr-o zona buna, detine un portofoliu bogat de clienti, fiind functional.
 • X0DNX412C7 - Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 590.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 590.000 €
  Hotel/Pensiune de Vanzare in Sinaia, avand suprafata utila de 382 mp. , suprafata construita de 524 mp. si teren in exclusivitate in suprafata de 530 mp. Finisaje si Dotari: 3 bucatarii mobilate din lemn masiv si dotate cu electrocasnce Electrolux incastrate in mobila; 7 bai cu cabine de dus; 3 terase cu balustrade din fier forjat; 4 garaje; sauna; sala fitness; curte libera cu suprafata de 300 mp; pozitionare ultracentrala; priveliste panoramica catre Bucegi. In sufragerii, dormitoare si birouri s-a folosit parchet Exotic Merbau. In bai si bucatarii, piatra naturala de Travertin. Pentru conservarea arhitecturii fatadei, au fost pastrate si reconditionate ferestrele originale, din lemn. Incalzirea se face prin pardoseala electrica, garantata 100 de ani, eficienta si foarte placuta ca ambient, lasand impresia intrarii intr-o camera incalzita natural. Avantajele instalatiei le reprezinta costuri reduse de intretinere. Mobilierul este unul de inalta calitate, in anumite camere facut pe comanda. Furnizorul principal al mobilierului este Mobexpert. La nota de distinctie contribuie Vitraliile clasice din sticla colorata inbinata cu plumb care poarta semnatura artistului plastic Ioan Cadar. In fiecare apartament se afla cate un semineu pe lemne, marca Laudel Vila beneficiaza, individual, de toate utilitatile: retea de alimentare cu apa; canalizare; retea de alimentare curent electric trifazic; retea alimentare gaz; conexiune Catv, telefonie si internet wireless, interfon, supraveghere video. Lucrarile de restaurare a Vilei s-au finalizat la sfarsitul anului 2012 si au durat 2 ani timp in care cladirea a fost reproiectata si restaurata conform planurilor originale, respectand cu acuratete arhitectura exteriorului. Interiorul constituie un spatiu cu o atmosfera aparte, detaliile si materialele folosite contribuind mult la aceasta. Vila restaurata de un celebru Arhitect premiat la concursuri internationale, a reproiectat spatiile pentru a oferi locatarilor confortul si utilitatea maxima. Lemnul de bambus, marmura si vitraliile sunt doar cateva din elementele ce confera incaperilor un aer luxuriant si distins. Propietatea poate fi transformata intr-o afacere profitabila prin inchirierea celor 3 apartamnete ale vilei (cu intrare separata fiecare) in regim hotelier, iar parterul (zona garajelor) se poate transforma intr-un Restaurant de 50 de locuri in interior + 20 in exterior, in acest sens existand un plan arhitectural.
 • X0DNX41639 - Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 1.500.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 1.500.000 €
  Spatiu Turistic de vanzare pe Furnica in Sinaia, cu suprafata utila de 1225 mp, fiind edificat pe un teren de 747 mp. Spatiu cu regim de inaltime S+D+P+E+M, structurat astfel: 1. Corpul principal (C1): Subsol: Hol intrare; Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare; Parter: Receptie + Foaier + Bucatarie + Living + Dining + 3 dormitoare + 2 bai cu jacuzzi; Etaj: 6 camere (16-20 mp fiecare) + 6 bai (cu cada cu vibromasaj) + 6 balcoane; Mansarda: Living cu bucatarie deschisa (126 mp) + Terasa (50 mp) + 1 dormitor (44 mp) + baie (20 mp) + 2 dormitoare + 1 baie. 2. Corpul secundar (C2): Restaurant (30 de locuri) + bar + bucatarie + zona SPA (jacuzzi) + sala de fitness + 2 grupuri sanitare cu dus + terasa (apr. 100 mp). Spatiul turistic beneficiaza de finisaje deosebite (de cea mai buna calitate), iar mobilerul este unicat. De asemenea, are un sistem performant de monitorizare video, curent trifazic cu contorizare de zi si de noapte.   Pentru detalii suplimentare referitoare la acest imobil deosebit va stam la dispozitie.
 • X0DNX41A6B - Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 1.450.000 €
  Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, 1.450.000 €
  Pensiune cu 12 camere de vanzare in Sinaia, zona ultracentrala, cu regim de inaltime S+P+E+M, suprafata totala de ~570 mp, plus teren generos a carui valoare este de cel putin 1.000.000 euro. Pensiunea este compartimentata astfel: Subsol: spatiu tehnic si pentru depozitare; Parter: 4 camere, 4 bai, 1 terasa deschisa si casa scarii; Etaj: 4 camere, 4 bai si 3 balcoane; Mansarda: 3 camere, 2 bai si 1 bucatarie. Locatia ultracentrala si gradul de ocupare al orasului Sinaia vorbesc de la sine. Vizitati oricand Sinaia si va veti convinge singur!

Daca va putem ajuta si cu alte imobile similare, mai exact, Vanzari Spatii Turistice Sinaia, nu ezitati sa ne contactati la tel/fax: 0244.311.200

Informatii generale despre orasul Sinaia:

Sinaia este un oras in Romania, situat la poalele muntilor Bucegi si cunoscut mai ales datorita importantei sale turistice. Aici se afla si Castelul Peles, fosta resedinta de vara a regelui Carol I.

Sinaia se afla in judetul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiesti si la 50 km sud de Brasov. Amplasat intr-o zona muntoasa pe valea raului Prahova, altitudinea orasului variaza intre 767 m si 1.055 m. Sinaia are statut de statiune turistica si balneo-climaterica.

Printre reperele turistice importante se numara Castelul Peles, Pelisorul, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia precum si Casa Memoriala "George Enescu". La Sinaia s-au stins din viata importante personalitati politice: regele Carol I, Ferdinand I, regina Maria a Romaniei, precum si ministrul Ion Gh. Duca (asasinat in gara din Sinaia).

Fragment preluat din Wikipedia


#1: Cautati ceva specific? Va invitam sa folositi motorul de cautare.

#2: Meniul de mai jos este contextual si selecteaza oferte in functie de titlul sectiunii. In acest moment selecteaza oferte pentru Sinaia.

Imobiliare Sinaia


Proiecte Imobiliare Sinaia


Cadastru Prahova

Evaluari Prahova

Certificare Energetica

Notari Prahova

Arhitecti Prahova


Contact / Sedii


Mervani INVEST SRL


Anunturi Imobiliare Sinaia